Østerrike

Studier i Østerrike

Høyere utdanning i Østerrike

Østerrike tilbyr postsecondary utdanning overvåket og finansiert av den føderale departementet for vitenskap og forskning. Østerrike 's 11 private universiteter og 23 offentlige universiteter gi studentene en omfattende liste over studieprogrammene og et høyere utdanningssystem som nå fungerer massene i stedet for eliten, slik den gjorde før 1960. Alle studenter på en gang var fri til å gjelde for et offentlig universitet og store i alle fagområde de ønsket, en prosedyre som nylig har opplevd flere endringer. Selv om Østerrike tillater fortsatt kvalifiserte studenter til store i flere fag samtidig, har statlig sektor er ansvarlig for det pedagogiske systemet nå sette restriksjoner på plass for flere studieretninger. Foreløpig disse fagene er: Psykologi, biologi, odontologi, humanmedisin, økonomisk vitenskap, journalistikk og Veterinary Medicine.

Starter fra 2001, studentene deltar på et østerriksk universitet ikke lenger nyte gratis utdanning. Men, trenger elevene fra EU eller europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS) som avslutter sin grad progam i det minimum av tid (tre år) ikke trenger å betale for sin utdanning. Andre studenter må betale en studieavgift på € 370 ($ 500) per semester hvis de er østerrikske statsborgere og € 700 ($ 950) hvis de ikke er østerrikske statsborgere.

Innhenting av en bachelor 's grad i Østerrike tar vanligvis tre år. Tjene en mastergrad eller doktorgrad tar vanligvis ytterligere to til tre år, avhengig av hvilken type gjenstand og spesifikasjoner der studenten registrerer.

 

Universitetene i Applied Sciences (Fachhochschulen)

Universitetene i Applied Sciences skiller seg fra tradisjonelle østerrikske universiteter i at de er skreddersydd for å imøtekomme studenter som ønsker å lære en praktisk ferdighet høyere enn akademisk kunnskap.Som student deltar på et Fachhochschule, vil du ikke få lov til å velge kurs så fritt som du kan være på en akademisk orientert universitet. Dette er for å sikre at alle elever inn i en University of Applied Science utdannet innenfor de anbefalte tre år.

 

Østerrikske Private universiteter

Siden 2001 må alle private universiteter være akkreditert før de har juridisk rett til å gi akademiske grader. The Federal Ministry of Education, Science and Cultural Affairs har myndighet til å gi akkreditering. Foreløpig er 13 private universiteter som opererer i Østerrike fullt akkreditert. Noen av disse inkluderer den europeiske Fred Universitetet, Sigmund Freud University (Wien) og Paracelsus Medizinische Privatuniversität (Salzburg).

 

Akademiske grader

En Magister grad er den første grad gitt til studenter som fullfører en 4-6 års kurs i samfunnsvitenskap, naturvitenskap, humaniora, juss eller økonomi. Studenter hovedfag i landbruket eller ingeniør vil motta en Diplom-Ingenieur ved ferdigstilling et studium. Nylig har noen østerrikske universiteter begynte å utstede Bachelor 's grader før Magister, eller Master ' s grad.

Medisin er det eneste området av studien der en student kan tjene en doktorgrad etter minst seks år for å delta på et universitet. Mange fagfelt, blant annet medisin, kalt kreve at studentene skrive og levere en forskningsartikkel en Diplomarbeit, som vanligvis gjennomsnittlig minst 100 sider.

 

Prominent østerrikske universiteter

Grunnlagt i 1365, er Universitetet i Wien den mest berømte av Østerrike 's universiteter og har tre sentre og 15 fakulteter som omfatter fakulteter informatikk, psykologi, økonomi og ledelse, fysikk, kjemi og matematikk. Det er også Centers for Molecular Biology, Translation Studies and Sport Science. To andre topp østerrikske universiteter er Universitetet i Innsbruck og Karl-Franzens-Universität Graz.


Søknad til et østerriksk universitet

For å søke på bachelornivå (kalt "første syklus "), skal en student ha et gyldig sertifikat fra sin tidligere skole som sier at de har forutsetninger for å angi en høyere utdanningsinstitusjon. Studenter som er medlemmer av EØS må ha fullført videregående skole før kvalifiseringen for å delta en østerriksk universitet.Du vil også bli bedt om å bevise at du kan snakke tysk og engelsk, samt ta ytterligere kvalifiserende klasser om nødvendig.

Før studentene kan søke til en Master 's program i Østerrike, må de ha tjent en Bachelor ' s grad eller annen grad tilsvarende en Bachelor 's diplom i henhold til østerrikske pedagogiske krav.

Noen av de mer konkurransedyktige studieprogrammene i Østerrike ta opp studenter i henhold til karaktersnitt hentet fra tidligere skolearbeid. EU studenter kan konvertere sin GPA til den østerrikske systemet ved hjelp av EGC (European Grade Converter). Ikke-europeiske studenter kan få tilgang til standard karakterer sammenligning diagram som brukes av europeiske studenter til å beregne sin østerrikske GPA.

Tysk er det undervisningsspråk i Østerrike. Studentene er pålagt å sende inn bevis på sin kunnskap om det tyske språket ved å gi resultater fra tidligere undersøkelser eller diplomer opptjent fra å ta tysk språkkurs.

 

Helseforsikring dekning

EU og EØS-studenter må ha sitt europeiske helsetrygdkort med dem mens han deltok i en østerriksk universitet. Utenlandske studenter kan enten få østerrikske offentlig hjelp sykeforsikring eller kjøpe helseforsikring fra en privat leverandør.

 

Hvorfor studere i Østerrike?

Her tilbys en usedvanlig utviklet sosial markedsøkonomi, varierte jobbmuligheter og en av de høyeste levestandard i verden, er Østerrike blant de 15 rikeste landene i verden. Med en blomstrende turisme industrien, fascinerende historiske landemerker og vakre fjellandskap, forblir Østerrike populær blant europeiske og oversjøiske ferierende samt studenter som ønsker å ta høyere utdanning grader fra et velrenommert østerrikske universitetet.

Om Østerrike

Østerrike er offisielt kalt Republikken Østerrike, et land som er politisk betraktet som en føderal republikk og har en befolkning på over åtte millioner mennesker borgere. Østerrike er grenser på sin nordsiden av Tyskland og Tsjekkia, Slovakia og Ungarn på østsiden, Italia og Slovenia i sør og Liechtenstein og Sveits i vest. Ni delstater inndelt i distrikter omfatter Østerrike 's 84 000 kvadratkilometer land (33 000 square miles), med Wien som sin hovedstad og største by. Et medlem av FN og Den europeiske union, vedtatt Østerrike euroen som sin offisielle valuta i 1999.

 

Østerrike 's Climate

De fleste av Østerrike ligger i et temperert til kjølig sone påvirket i sommer ved varme vindene som kommer fra vest.Fordi flertallet av Østerrike er overskygget av Alpene, er klimaet hovedsakelig en "alpine " klima - ganske kaldt i vintermånedene (0 til -10 Celsius eller 32-15 grader Fahrenheit) og relativt varmt i sommer ( 25-40 Celsius eller 77-100 grader Fahrenheit). I gjennomsnitt mottar Østerrike rundt 660 mm (26 inches) av regn, snø eller is hvert år, med en gjennomsnittlig månedlig nedbør mengden 55 mm, eller rundt to inches.

 

Essential Fakta om Østerrike

  • Nesten 90 prosent av Østerrike 's innbyggere snakker tysk, etterfulgt av serbisk / bosnisk / kroatisk (fire prosent), Tyrkisk (to prosent), ungarsk (en halv prosent) og polske (en halv prosent)
  • De fleste østerrikere som er religiøse er romersk-katolske
  • Nitten østerrikere har fått Nobelprisen i medisin, fysiologi, kjemi eller fysikk. Dette står i dag som en av de høyeste prisen tallene per innbygger for alle land i verden.
  • Fornybare ressurser forsyne Østerrike med over 60 precent av sin makt, først og fremst sol-og vindkraft.
  • På nesten 650 år gammel, er Universitetet i Wien Østerrike 's største og eldste universitet.

Skoler

Skoler og universiteter i Østerrike

Nettbaserte skoler og universiteter i Østerrike