Advanced Master of Science in Sustainable Food Packaging
Ghent University - Faculty of Bioscience Engineering
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Ghent, Belgia
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
1 - 3 år
Tempo
Fulltid, Deltid
Studieavgift
EUR 7 / per year *
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
23 Sep 2024
* Standard studieavgift: €6.600 - Redusert skolepenger for EØS-borgere som nylig ble uteksaminert: €3.654
Introduksjon
En verden uten emballasje er utenkelig. Det gir en rekke fordeler når det gjelder hygiene, mattrygghet, transport, reduksjon av matsvinn, etc., men den nåværende påvirkningen av visse materialer og bruk på miljøet er for stor og uholdbar.
Universitetet i Gent ønsker derfor å stimulere til en overgang mot 100 % gjenbrukbar, resirkulerbar, komposterbar eller biologisk nedbrytbar emballasje, og forberede studentene til å bli eksperter på bærekraftige matemballasjesystemer.
Master i bærekraftig matemballasje bringer de tre domenene (bærekraft, mat og emballasje) sammen og forbereder studentene til å designe og/eller optimere et matemballasjesystem med et bevisst og kritisk valg av ressurser og produksjonsmetoder, samtidig som de vurderer bedrifts- eller organisasjonskulturen, dens misjon og visjon, og den brede sosioøkonomiske konteksten:
"Hvordan kan vi holde maten trygg og bevare den for den nødvendige holdbarheten ved å bruke matemballasjesystemer som er bærekraftige og balanserer det økologiske fotavtrykket med å sikre tilgang til mat av høy kvalitet og opprettholde lønnsomme matforsyningskjeder?"
Ideelle studenter
Målgruppe
Programmet retter seg mot tre typer studenter:
- nyutdannede
- internasjonale studenter
- fagfolk
Generelt kan enhver høyt motivert kandidat med en mastergrad, en stor interesse for bærekraft, mat og emballasje og tilstrekkelig bakgrunn i kjemi og matematikk tas opp.
Hvis du har en mastergrad innen et helt annet fagområde, vil søknaden din fortsatt bli vurdert dersom du kan demonstrere de nødvendige faglige kravene.
Programresultat
Læringsutbytte
MSc in Sustainable Food Packaging leverer eksperter innen bærekraftige matemballasjesystemer og forbereder studentene til å designe og/eller optimalisere et matemballasjesystem med et bevisst og kritisk valg av ressurser og produksjonsmetoder, samtidig som bedrifts- eller organisasjonskulturen tas i betraktning, dens misjon og visjon, og den brede sosioøkonomiske konteksten.
Nyutdannede får en MSc-grad i bærekraftig matemballasje og vil være en del av et unikt internasjonalt nettverk av spesialister innen toppmoderne bærekraftig matemballasjeteknologi.
Galleri
Læreplan
Struktur
MSc i Sustainable Food Packaging er et ettårig program, men har en modulær struktur.
Det er delt inn i fem moduler, slik at du kan spre programmet over flere år og studere deltid. Det følger ikke det tradisjonelle semestersystemet. Sammen med nettbaserte undervisningsaktiviteter og kveldstimer, gir det deg maksimal fleksibilitet til å kombinere programmet med en karriere, familie, hobbyer, etc.
Du har to eller tre kurs per blokk som lar deg behandle innholdet på en mer fokusert og dyptgående måte.
Alle blokker bygger på hverandre i en logisk rekkefølge, men modul 2 og 3 er utskiftbare. Dette lar deg fullføre programmet på to eller til og med tre år.
Eksamenene for disse respektive emnene finner sted etter hver modulblokk.