Ernærings- og matvitenskap: MS, PhD
Utah State University College of Agriculture and Applied Sciences
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Logan, USA
Språk
Engelsk
Studieformat
Be om info
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Sep 2024
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Ernærings- og matvitenskapsprogrammet fokuserer på de kjemiske og biologiske komponentene i maten og måtene disse ingrediensene påvirker helsen på. Studentene lærer de kjemiske, biologiske, mikrobiologiske, ernæringsmessige, tekniske og økonomiske aspektene av mat, samt den sosiale effekten av maten folk spiser, inkludert hvordan de påvirker ulike spørsmål, inkludert økonomi, psykologi og kultur.
På grunn av økt bevissthet de siste årene om hvordan mat direkte påvirker befolkningens helse, er det større etterspørsel etter fagpersoner som er opplært i ernæring og matvitenskap. Allmennheten har begynt å innse hvor viktig det er å spise balanserte måltider. Dette betyr at mulighetene for karriere innen ernæring er på et høyest mulig nivå.