MSc i internasjonal mat- og drikkehåndtering
ESCP Business School
Nøkkelinformasjon
Velg plassering
Campus plassering
Paris, Frankrike
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
15 måneder
Tempo
Fulltid
Studieavgift
EUR 27 350 / per year
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Introduksjon
Programmets mål
For en vellykket karriere innen mat og drikke som ledere, ledere og gründere.
Programmet er åpent for alle som brenner for F & B-bransjen og som ønsker å jobbe i den fra et ledelsesperspektiv. Du trenger ikke å være en "spesialist" i F & B-sektoren for å bli tatt opp. Du vil ha muligheten til å styrke dine generelle lederegenskaper gjennom kurs som dekker markedsføring, økonomi, salg, HR-ledelse og forskjellige strategiområder.
Når du har fullført programmet, vil flere scenarier være åpne i et multinasjonalt selskap eller i en liten medium bedrift, i oppstart eller i en konsolidert virksomhet i Europa eller rundt om i verden.
Innovative og operasjonelle
Denne MSc-en tilbyr deg alle elementene i et masterstudium på høyt nivå med en innovativ tilnærming som tilbyr førstehåndsopplevelse med mer enn 20 dagers bedriftsbesøk, møter med toppledere fra mat- og drikkeindustrien, smaksøkter i regioner kjent for matekvalitet som Piemonte, Toscana og Champagne-regionen.
Talsmenn fra kjente internasjonale Food and Beverage-selskaper vil gi tips og triks om hvordan du kan utvikle nye produkter og ideer og hvordan du kan forbedre ditt personlige nettverk.
En internship, interaktive forelesninger basert på case-studier, integrert samarbeid og muntlige presentasjoner, samt operative Labs og forretningsspill, vil gjøre denne MSc unik og innovativ og gi deg et veldig praktisk forberedelse for å lykkes med å gå inn i denne sektoren.
Opptakskrav
- Bachelor eller mastergrad i alle fagområder
- Engelsk flytbarhet (nivå C1)
Hva er ansett et pluss:
- Tidligere arbeidserfaring innen mat og drikke sektoren
- Litt kunnskap om et annet fremmedspråk
Gebyrer og økonomi
Gebyrene for studieåret 2020/2021 er satt til € 27 000.
Avgiftene faktureres enten:
- i ett avdrag på begynnelsen av studieåret
- ESCP tilbyr også direkte belastning:
- Depositum: € 3,500 ved 2 uker etter opptak
- Første avdrag: € 12 000 innen 31. august 2020
- Andre avdrag: € 11.500 innen 21. februar 2021
Søknadsgebyrer
En betaling på € 130 for søknadsgebyr som skal betales til CCIP ESCP.
stipend
MSc i mat og drikke Management tilbyr studenter delstipendier, finansiert av CCIAA i Torino, på grunnlag av både fortjeneste og økonomisk behov.
Galleri
Opptak
Stipend og finansiering
MSc i mat og drikke Management tilbyr studenter delstipendier, finansiert av CCIAA i Torino, på grunnlag av både fortjeneste og økonomisk behov.
Læreplan
Spesialiseringen fokuserer på mat- og drikkeindustrien med en transnasjonal tilnærming og dekker alle de grunnleggende kompetansene som trengs for å lykkes i denne sektoren. Du får sjansen til å studere i hele Italia og Frankrike.
Professorene og tilretteleggerne gir en god blanding av sterke faglige bakgrunner med mange års arbeidserfaring innen kompetanse og en solid akademisk internasjonal bakgrunn og fundament. med en internasjonal akademisk læreplan og bakgrunn.
Undervisningsformene er en blanding av forelesningsbaserte og case-baserte tilnærminger. En betydelig integrasjon i forelesningene til gjesteforelesere fra næringslivet, startupers og gründere gir verdiskapning til kunnskap og til deltakernes nettverk.
En innovativ pedagogisk modell utviklet ved ESCP vil blande foredrag og besøk på stedet med aktiviteter på nettet for å dra full nytte av internasjonalitet, lavere geografiske avstander og trene deltakere til nye arbeidsmetoder som vil dra mer og mer nytte av bruk av teknologi og online jobber.
Kjernekurs - termin 1
Juli - september: Kandidater med <240 studiepoeng tidligere grad (eller tilsvarende)
Disse seks modulene er obligatoriske bare for kandidater med mindre enn 240 studiepoeng (eller tilsvarende).
De kjøres i et online format mellom juli og september før campusvilkårene. Kandidater kan unntas fra å delta på disse modulene basert på deres tidligere arbeidserfaring (3 år påkrevd). Se Opptak -fanen for mer informasjon.
Kjerneledelse
- Økonomi
- Statistikk
- Regnskap og økonomi
- markedsføring
- Ledelse
- Strategi
Kjernekurs - vilkår 2 og 3
Oktober - mars: Torino Campus | April - juni: Paris Campus
Kursene gir både teori og virkelige applikasjoner.
Spesialiseringen starter i oktober og er avhengig av ESCPs høyt kvalifiserte lærerstab samt besøkende professorer fra noen av de mest prestisjetunge universitetene og handelshøyskolene i verden og inviterte professorer med omfattende yrkeserfaring innen datavitenskap.
Dette programmet krever høy engelskkunnskap.
Termin 2 - Torino Campus
- Markedsføringsprinsipper innen mat og drikke
- Finansregnskap innen mat og drikke
- Forbrukerinnsikt og markedsundersøkelser
- Effektiv kommunikasjon
- Bedriftsstrategi: suksesser, fiaskoer og utfordringer i F & B -bransjen
- Ledelsesøkonomi: mikrogrunnlag i F&B
- Forstå mat og drikke sine økonomiske utfordringer
- Familiebedrift og oppstart i F&B
- Digital strategi for F&B
- HR-ledelse og tverrkulturell dynamikk i F&B
- Internasjonal forretningsrett og matforskrift
Valgfag
- Introduksjon til håndtering av matavfall
- Introduksjon til AgriFoodTech Innovation
- Avanserte økonomi- og ledelsesmodeller for F&B
- Mat og drikke i fremvoksende land
- Big data og forretningsanalyse
- Salgsledelse i F&B
- Markedsføring av sosiale medier innen F&B
Termin 3 - Paris Campus
- Supply Chain & Operations i F & B -bransjen
- Forhandlinger i en interkulturell kontekst
- Kunde Verdi Management
- Handel, detaljhandel og kategorimarkedsføring i F & B -bransjen
- Markedsføring av innovasjoner og utvikling av nye produkter
- Bærekraft og risiko for F & B -selskaper
Studentene vil også ta et obligatorisk seminar om etikk, miljø, sosial og selskapsstyring.
Profesjonell misjon - termin 4
Juli - desember: Et profesjonelt oppdrag på minimum 4 måneder hvor som helst i verden
Fra juli til desember må studentene gjennomføre en internship i bedriften på 4 måneder.
Praksisplassen er en mulighet for praktisk anvendelse av de teoretiske begrepene som er lært fra kurs, med tanke på å etablere en karriere.
Avdeling for bedriftsrelasjoner
Company Relations Department er dedikert til å samle plasseringstilbud fra mange selskaper. Avdelingen organiserer også en rekke messer som involverer firmaer, og gir masterstudenter mange muligheter til å ta kontakt.
Profesjonsoppgave og forskningsseminar - termin 4
Desember: Skrive og forsvare en profesjonell avhandling
Dette individuelle anvendte forskningsprosjektet er en vesentlig del av programmet siden det fører til grundig analyse.
Det bør jobbes med punkt 2, 3 og 4. Temaet må avsluttes i samråd med veileder for den profesjonelle oppgaven innen slutten av semester 2. Evalueringen av masteroppgaven er basert på en skriftlig rapport og et muntlig forsvar før en jury i slutten av desember.
En profesjonell avhandling representerer 17 av de totalt 90 studiepoeng opptjent i løpet av dette studieåret.*
I løpet av denne tiden vil studentene også delta i et obligatorisk forskningsseminar holdt av en ESCP -professor. Dette seminaret representerer 3 studiepoeng av de totalt 90 opptjente i løpet av dette studieåret.
Program undervisningsavgift
Karrieremuligheter
Når du har fullført spesialiseringen vil flere scenarier være åpne i et multinasjonalt selskap eller i en liten og mellomstor bedrift, i en oppstart eller i en konsolidert virksomhet i Europa eller rundt om i verden.
Internasjonale karrieremuligheter som:
- Markedssjef
- Brand Manager
- Produktsjef
- Avdelingsleder for mat og drikke
- Internasjonal regionsjef
- Kommunikasjonssjef
- Eksport-Import Manager
- Entreprenør
- Supply Chain Manager
- Produkt- og forretningsutvikler
Akkrediteringer
English Language Requirements
Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.
Opptakskrav til programmet
Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.
Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.