Master i mat og drikke bærekraftig entreprenørskap (MFBSE)
University of Turin (Master in Food and Beverage Sustainable Entrepreneurship)
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Turin, Italia
Språk
Italiensk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Oct 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Master i mat og drikke bærekraftig entreprenørskap (MFBSE) ble født fordi vi trengte å svare på pågående og flere markeder krever bærekraft og å skape en ny gründerprofil, som enten er eier og utvikler av sin egen virksomhet eller skaper nye forretningsmodeller. innen eksisterende selskaper. Samtidig, gjennom MFBSE, ønsket vi å forutse disse tendensene og trene studentene til å møte nye aspekter av bærekraft, for å endelig forstå at bærekraft ikke bare er et veldig sjarmerende konsept, men for det meste er det en måte å lede deres liv og sin virksomhet med hensikt, for en lysere fremtid.
Hva er bedre enn mat- og drikkevareindustrien for å oppdage hvordan entreprenørskap og bærekraft virkelig kan være innebygd i vårt samfunn verden over?