Master i matvitenskap og ernæring
Jissen Women's University
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Hino, Japan
Språk
Be om info
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Apr 2024
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Helse og mat er viktige temaer og er av største bekymring for mennesker for å leve et sunt liv, men disse temaene endres med tiden. Dietten til japanere har blitt rikere, og Japan har nå en av de høyeste forventede levealder i verden. Måltider har imidlertid blitt mer praktiske, og dette har ført til en umiskjennelig økning i ulike problemer knyttet til kosthold, for eksempel ubalanse i inntak av næringsstoffer, overdreven forbruk av visse næringsstoffer og mattrygghet. For å løse disse problemene er det nødvendig å ha folk med et bredt spekter av spesialkunnskap og evner.
I Food Science & Nutrition -programmet tar vi sikte på å pleie talentfulle studenter som tilegner seg den nyeste, høye spesialitetskunnskapen innen ernærings- og matvitenskap, og utdype sin kunnskap ved å utføre egen forskning, slik at de kan lage en bidrag til samfunnet ved å jobbe som spesialister og gi folk råd om hvordan de kan opprettholde helsen sin gjennom å spise sunt.
Mat og helse er temaer vi bør studere hele livet. I det siste har det vært en økning i antall mennesker som allerede har vært aktive i samfunnet, og som har kommet tilbake til universitetet for å utdype sin kunnskap og ferdigheter. Etter endt utdannelse spiller de en aktiv rolle i samfunnet som forskere, spesialister eller lærere. Hva med å bli en del av denne kretsen av dine eldre?