Master of Science i ernæring
USEK - Holy Spirit University of Kaslik
Nøkkelinformasjon
Velg plassering
Campus plassering
Jounieh, Libanon
Språk
Engelsk
Studieformat
Blandet
Varighet
2 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
USD 387 / per credit
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Oct 2024
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Fakultet for kunst og vitenskap ved USEK, grunnlagt i 2019, er et resultat av sammenslåing av fakultetet for bokstaver, filosofi og humaniora, vitenskaper og musikk og er en akademisk reengineering -prosess som ble besluttet i 2017. Fakultetet omfatter en rekke programmer som støtter forskning, undervisning og studenters læringserfaring innen humaniora, samfunnsvitenskap, kunst og naturvitenskap, inkludert matematikk, databehandling og ernæring.
Oppdrag
Oppdraget til Institutt for ernærings- og matvitenskap ved USEK er å forbedre helse og velvære for enkeltpersoner og mangfoldige lokalsamfunn lokalt og globalt gjennom ledelse og dyktighet innen ernæring og kostholdsundervisning, forskning, praksis og service.
Læreplan
Felles kjerne
- NTR552 Avansert medisinsk terapeutisk ernæring
- NTR514 Avansert ernæring: Makronæringsstoffer og mikronæringsstoffer
- NTR635 Økonomi for mat- og ernæringspolitikk
- GAA619 Kvalitetssikring og forbrukerhelse
spesialisering
- NTR512 Advanced Food Service Management
- NTR650 Advanced Lifecycle in Nutrition
- NTR545 Avanserte emner i matvitenskap og ernæring
- NTR516 Ernæringsepidemiologi
- NTR696 Praktisk statistikk i landbruksmat og ernæring
- NTR510 Forskningsmetodikk i ernæring
- NTR688 Seminar i ernæring
valgfag
- NTR611 Klinisk sportsernæring
- NTR652 Diabetes, dyslipidemi og fedme
- NTR657 Utarbeidelse og evaluering av helseprogrammer
- GAA523 Matinnovasjon og -utvikling
- NTR617 Nutrigenomics
- NTR658 Folkehelse i Libanon
hjørnestein
- NTR697 Avhandling i ernæring
Programresultat
Program opplæringsmål
- Forstå det brede området av ernæringsvitenskap så vel som områdene ernæringsbiokjemi, ernæringsvurdering og forskningsteknikker.
- Øk deres evne til å analysere og anvende gjeldende forskning i praksis og bruke disse ernæringsprinsippene i behandling og forebygging av sykdommer.
- Utvikle effektive muntlige og skriftlige kommunikasjonsferdigheter for utdanning av andre ernæringsfagfolk og andre i allmennheten.
Programutfall
- Bruk forskningsbasert bevis i kostholdspraksis.
- Gi optimal ernæringsrådgivning for ulike typer klienter og introduser atferdsendring i kliniske omgivelser.
- Evaluere og kommunisere nåværende og fremtidige trender innen områdene kosthold for sykdomsforebygging, helsefremmende og ledelsespraksis.
- Utvikle personlige egenskaper og prestere i tverrfaglige team.