Mastergrad i matteknikk
University Of Salerno UNISA
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Fisciano, Italia
Språk
Be om info
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Oct 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Mastergraden i matteknikk tar sikte på å trene en profesjonell figur av teknisk karakter, matingeniøren, som bruker de typiske metodene for kjemisk og prosessteknikk for å løse problemer i næringsmiddelindustrien.
Denne metodiske tilnærmingen representerer et særegen del av mastergradsstudiet i matteknikk ved universitetet i Salerno sammenlignet med andre lignende kurs som tilbys i Europa, der matteknikk er født fra Food Technologies i stedet for Process Engineering.
På slutten av studiet vil kandidater i matteknikk kunne:
- utvikle innovative prosjekter når det gjelder produkt og prosess;
- analysere problemene med valg og dimensjonering av prosessutstyr;
- autonomt identifisere og løse komplekse problemer;
- administrere komplekse og / eller innovative systemer, prosesser og tjenester;
- designe og administrere eksperimenter av en viss kompleksitet.
Han vil også ha kunnskap om konteksten og innen virksomhetsorganisasjon (forretningskultur) og vil være utstyrt med tverrgående ferdigheter for å kunne sammenligne seg med kolleger fra annen bakgrunn.
Gradsstudiet i matteknikk varer i to år i totalt 120 studiepoeng.
Blant målene med kurset er det å utvikle kandidaten til forskningen og å operere uavhengig, og å øke kommunikasjonsferdighetene til det utførte arbeidet. Disse målene forfølges også takket være oppgaveaktiviteten, som ender med utarbeidelse og presentasjon av en sluttoppgave. Mastergradskurset i matteknikk er internasjonalt, og sørger for levering av engelsk på hele undervisningstilbudet, inkludert kurs som er felles med mastergradskurset i kjemiteknikk.
Nyutdannede vil være i stand til å operere både i en industriell sammenheng med svært autonome eller ledelsesmessige funksjoner, og som frilanser etter å ha bestått den statlige eksamenen og registrert seg i ingeniørregisteret i provinsen.
CdS deltar i internasjonale studentmobilitetsprogrammer og oppfordrer studentene til å ta kurs og ta noen eksamener ved utenlandske universiteter og oppholde seg der i perioder fra 2 til 6 måneder. Det er også mulig å gjennomføre oppgaven eller praksis i utlandet. I mange år har CdS innrammet sine aktiviteter i et kvalitetssystem. Spesielt deltok det fra 2002 til 2004 i CampusOne-prosjektet og i 2006 og 2007 i Campus Campania-prosjektet for anvendelse av et kvalitetssystem på alle studiekurs ved Universitetet i Salerno. Siden 2011 overholder CdS CRUI / EUR-ACE-modellen for kvalitetssertifisering og har oppnådd EUR-ACE-akkreditering av bachelor- og mastergradskurs i ingeniørfag.
Om skolen
Spørsmål
Lignende kurs
Master i agroøkologi og regenerative matsystemer
- Valle de Bravo, Mexico