Mat- og vinjournalistikk
Italian University Line – IUL
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Florence, Italia
Språk
Italiensk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Oct 2023
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Mesteren tar sikte på å gi teknisk-vitenskapelige ferdigheter relatert til de organoleptiske egenskapene til produkter, ferdigheter som fokuserer på teknikkene og teknologiene for transformasjon av vin og matprodukter. For å fullføre kurset er det planlagt teoretiske og praktiske grundige studier med praksisplasser om aspektene av catering og gjestfrihet. Til slutt gis det et dedikert og spesifikt rom for anskaffelse av tekstlige ferdigheter og evner, med sikte på å sikre full kjennskap til å tolke og produsere tekster i forskjellige stiler og rettet mot forskjellige målgrupper.