• Å gi intensiv språkopplæring på arabisk, slik at studenten utvikler hensiktsmessig og tilstrekkelig kompetanse til å utnytte språket i sin senere forskning, eller sysselsetting i den arabisktalende verden.
  • Å utvikle studentens kunnskap om omfanget av eksisterende disiplinære, tverrfaglige og tverrfaglig forskning på den arabiske verden.
  • Å utvikle sin bevissthet om kulturelle og sosiale miljøet i den arabiske verden, og for å forbedre sine evner til å utforme og gjennomføre forskning innenfor dette miljøet.

Dette MSc programmet er spesielt fokusert for å gi forskerutdanning samtidig med arabisk språkopplæring. Den er utformet for å inkludere alle relevante krav i ett års forsknings trening mastergrad (den "1" av "1 + 3 'modell) som fastsatt i ESRC videreutdanning retningslinjer. ALLE forskerutdanning eller fagspesifikke moduler blir undervist ved Durham og er komponenter av ESRC anerkjent forsknings trening master i Durham. Ved fullføring av programmet, er det forventet at studentene skal ha oppfylt kravene i en normal ESRC forskerutdanning master, samt å ha oppnådd sine språkkunnskaper.

Spesielt kurset vil omfatte:

Rådfør MSc arabiske verden Studies grad regelverket for ytterligere informasjon om modulene tatt i år 1 og 2.

Studentene må forhandle sine spesielle valgfrie valg og stier i diskusjon med direktøren av programmet Professor A. Ehteshami, med studenter deler en felles generiske metoder og arabisk ferdigheter base, men å ha frihet til å utvikle spesiell styrke i felt av sine valg.

Opptakskrav for Postgraduate Program

MA / MSc og mastergrad

  • Du vil normalt må ha en god honours degree (2: 1, øvre andre eller første) eller tilsvarende, i et passende emne fra et anerkjent universitet.
  • Utenlandske studenter - se tilsvarende opptakskrav og eventuelle engelsk språkkrav på våre landsidene. Informasjonen er delt opp etter land, så hvis du ikke ser ditt land listet opp eller har ytterligere spørsmål, kontakt internasjonalt kontor.
  • Engelskspråklige opptakskrav for utenlandske studenter, se avsnitt nederst på denne siden.
  • Søkere må to referanser, hvorav den ene skal være akademisk; disse kan enten sendes av søkerne i signerte og forseglede konvolutter, eller de kan sendes direkte til skolen. Vi aksepterer referanser ved brev eller e-post fra refereees, eller lastes opp på søknadssystemet.
Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurs fra Durham University »

Dette kurset er Campusbasert
Startdato
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
17,325 GBP
Deadline