Avansert Master of Motion Graphics

Generelt

3 steder tilgjengelige
Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

  • Modaliteter: Ansikt til ansikt eller Online (Live)
  • Neste start: 29 juni eller 14 oktober 2020 | Varighet : 540 timer ( 10 måneder )
  • Registreringsperiode åpen

Motion Graphics Master er rettet mot personer som er interessert i den audiovisuelle sektoren, nærmere bestemt VFX og 3D bevegelsesgrafikk, ingen forkunnskaper er nødvendige for en adekvat bruk av Master.

minions, animation, figure

Innholdet i Motion Graphics Master

Avansert master i bevegelsesgrafikk lar deg lære å utføre alle typer 3D-multimediaarbeid (videoer eller bilder) for senere å gi dem bevegelse ("bevegelse") eller animasjon.

Takket være den grafiske designmodulen som denne mastergraden inneholder, vil studenten tilegne seg den nødvendige kunnskapen for å kunne lage et hvilket som helst design takket være de mest prestisjefylte og viktige verktøyene til Adobe for denne type prosjekter: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator og Adobe Indesign . Når du mestrer disse verktøyene, vil det ikke være noe design av fantasien din som du ikke kan ta med deg til en dataskjerm.

På den annen side, takket være modulen for redigering og etterproduksjon av digital video (VFX) og bevegelsesgrafikk, vil studentene lære å bruke den viktigste programvaren for audiovisuell etterproduksjon: Adobe Premiere og Adobe After Effects . Adobe Premiere er det mest brukte videoredigeringsverktøyet, på grunn av det svært intuitive grensesnittet og brukervennligheten, og kraften i filtre og overganger som lar deg redigere videoer med god kvalitet og dynamikk. Det gjør det også mulig å jobbe med lyd, og være et komplett verktøy for digital videoredigering. På samme måte skiller Adobe After Effects ut for å være en applikasjon som har form av et studio beregnet for opprettelse eller applikasjon i en komposisjon, samt realisering av profesjonell bevegelsesgrafikk og spesialeffekter, som fra dens røtter i utgangspunktet har bestått av superposisjonen av lag.

Til disse to tidligere modulene må vi legge til Cinema 4D- modulen, som skiller seg ut for å tilfredsstille de profesjonelle behovene til 3D-modellering, teksturering, animasjon og gjengivelse. Cinema 4D tilbyr tilpassede innstillinger som passer for enhver bransje og på alle ferdighetsnivåer. I tillegg, takket være integrasjonen med Adobe Photoshop eller After Effects, kan du jobbe med animasjoner, scener og komplekse 3D-elementer.

Karrieremuligheter

  • Bevegelsesgrafher / designer 3D
  • Digital videotekniker
  • VFX-spesialist
  • Digital videoredigerer
  • Etterprodusent av digital video
  • Digital video illuminator
  • Frilans for reklamebyråer, TV-nettverk, audiovisuelle produksjonsselskaper

modaliteter

Personlig eller online : du kan motta Motion Graphics Master i Madrid eller Sevilla personlig eller gjøre Motion Graphics Master online . Online-modaliteten blir alltid undervist live (på live), selv om et arkiv for disse innspilte klassene opprettholdes på anmodning fra studentene. Studentene har også et kraftig og intuitivt virtuelt campus utviklet av Google for å delta i klasser og i egen trening på en daglig basis.

pris

4.450 €. Få 40% RABATT på totalprisen på studiene hvis du registrerer deg for å studere sommeren 2020 ved å oppgi koden "yomequedoencasa". Eller 25% RABATT på prisen som vises ved bruk av koden "fremtidig design" under registreringsprosessen som skal starte i oktober (tilbud om begrenset tid).

finansiering

Opptil 10 måneder. Konsultasjon i sekretariatet.

Universitetsmasterstudium tilgjengelig for disse studiene

Du trenger bare å velge dette alternativet under påmeldingsprosessen og betale et ekstra beløp for å dekke universitetsavgiftene til Madrid Distance University (UDIMA).

Sist oppdatert aug. 2020

Om skolen

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Pa ... Les mer

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Partner, especializado en el sector del diseño y marketing digital, con sedes en Madrid, Sevilla y próximamente también en Lisboa. Nuestros cursos, masters y títulos superiores se desarrollan en cuatro áreas: Diseño gráfico, Desarrollo web, Marketing Digital y Edición y Postproducción de Vídeo Digital (VFX) y Motion Graphics. Minimér
Madrid , Sevilla , Madrid + 2 Mer Mindre