Canada

Study in Canada

Høyere utdanning i Canada

Det er den kanadiske provinsene Ontario, Newfoundland og Labrador, Alberta, Manitoba, Nova Scotia, Quebec, British Columbia, Saskatchewan, New Brunswick og Prince Edward Island som er konstitusjonelt ansvarlig for høyere utdanning operasjoner.

Selv om hver provins er litt forskjellig i måten de styrer sin høyere utdanning, noen likheter forbli som kan hjelpe studenter som planlegger å studere i Canada får en idé om hva du kan forvente fra landet 's utdanningssystemet. For eksempel, alle universiteter og høyskoler stipend bachelor 's Master ' s og PhD-grader, mens yrkesfaglige eller tekniske høyskoler gi sertifikater eller vitnemål. Kanadiske institusjoner for høyere utdanning også samfunnet høgskoler som tilbyr to års knytte 's grader, høyskoler of Applied Arts and Technology, provinsielle institutter og private fagskolene.Dersom en student er interessert i å delta på en bestemt høyskole eller universitet, bør han eller hun gå til nettstedet til den aktuelle provinsen for å lære mer om sin unike utdanningssystemet.

 

Populære universiteter i Canada

The University of Toronto konsekvent rangerer høyt på listen over beste nordamerikanske universities.Offering studentene tilgang til mer studietilbudene enn noen annen kanadisk unversity samt muligheten til å arbeide i anerkjente forskningslaboratorier, er UT regnes som en av Canada 's topp -flight høyere utdanningsinstitusjoner.

Andre fremstående canadiske universiteter omfatter University of British Columbia, hvor over 50.000 studenter nyte konsertsaler, museer og en rekke musikk og atletisk programmer, og University of Alberta, en verden respektert og forskning intensiv universitet kjent for sin inngående pensum og høye krav til læring.

 

Skolepenger

Gjennomsnittlig undervisning for canadiske studenter som søker å tjene en lavere grad i deres land er ca $ 5000 CAD per år ($ 5000 i amerikanske dollar og 3700 i euro). Studenter som velger å tjene utdannet grader i Canada bør forvente å betale rundt $ 1000 (740 euro) mer i året enn undergraduation skolepenger.

Internasjonale studenter er pålagt å betale høyere gebyrer enn kanadiske innbyggere - nesten tre ganger så mye, faktisk. Hvis du er en internasjonal student, kan du forvente å betale $ 14 000 (€ 10 400) per år for studieprogrammer og et enda høyere beløp for graduate grader. Nonresidents deltar Saskatchewan og Quebec universiteter betale den høyeste i skolepenger, mens internasjonale studenter ved Newfoundland og Manitoba universiteter vil betale lavest skolepenger.

 

Valgbarhet for Study Visum

For å være kvalifisert til å få en kanadisk studie visum, må studentene bevise at de har blitt akseptert ved en høyskole eller universitet i Canada, viser at de kan forsørge seg selv og betale skolepenger og presentere et rent rulleblad i forhold til kriminell historie. Studenter kan bli bedt om å gjennomgå en medisinsk undersøkelse i noen tilfeller før en student visum utstedes.

 

Hvorfor studere i Canada?

Selv om det er dyrt for internasjonale studenter til å delta på høyere utdanning anlegg i Canada, har dette landet også en av de beste omdømme når det gjelder kvaliteten på utdanningen. I tillegg gir Canada en fredelig, trygt og mangfoldig miljø affording en utmerket læring atmosfære for studenter som ønsker å oppleve en av de beste utdanningssystemene i verden.

Om Canada

Som ligger nord på grensen til USA, Canada er det nest største landet i verden i forhold til areal. Strekker seg fra Stillehavet til Atlanterhavet, har Canada også av å ha en av de største økonomiene på grunn av sin overflod av naturressurser som inkluderer olje, mineraler, fiskeri og skogbruk. Det regnes som et konstitusjonelt monarki og parlamentarisk demokrati, med en statsminister og dronning Elizabeth som statsoverhode. Anerkjent som en "midten " makt, rangerer Canada høy blant andre globale land i menneskelig utvikling, borgerrettigheter, utdanning, økonomisk frihet og livskvalitet. I tillegg er det et medlem av FN, NAFTA, G8, NATO, WTO, APEC og Samveldet av nasjoner.

Fordi Canada har store områder med skogrike land, den har en befolkningstetthet på ca tre personer per åtte square miles (en kilometer).Denne demografiske er en av de laveste i verden, kan sammenlignes med deler av Nord-og Sydpolen, Russland og Amazonas jungel. Alternativt, Southern Quebec og Sør Ontaria inneholder de tettest befolkede områdene i Canada, langs St. Lawrence River og Great Lakes.

Tre territorier og ti provinser består føderasjon av Canada. Provinser er mer selvstendige enn territorier i forhold til velferd, helse og utdanning, med provinser samle ekstra inntekter fra government.However, kan den føderale regjeringen iverksette nasjonal politikk som canadiske helsevernloven i provinsene. Selv provinser har rett til å avvise initiering av føderal politikk, de vanligvis valgte å akseptere dem.

 

Essential Fakta om Canada

  • Hovedstaden i Canada er Ottowa, som ligger i provinsen Ontario.
  • Canada har to offisielle språk - engelsk og fransk. Nesten 60 prosent av kanadierne snakker engelsk, mens 20 prosent snakker fransk. Andre språk som vanligvis snakkes i Canada som følge av det høye nivået av flerkulturelt mangfold er kantonesisk, tysk, Punjab og italiensk.
  • Det juridiske systemet i Quebec er basert på et system av sivile lover støttet av fransk lov, resten av Canada fester seg til engelsk sedvanerett system.
  • Canada inneholder anslagsvis to millioner innsjøer som dekker rundt åtte prosent av den totale landmassen.
  • The Maple Leaf er Canada 's nasjonalt symbol og vises tydelig på landet ' s flagg.
  • Canada tilbyr gratis grunnleggende helsetjenester til sine borgere, men tannhelsetjenesten godtgjørelse holdes ansvarlig for personen som mottar slike tjenester. Reseptbelagte medisiner er det meste gratis til pensjonister over 65 samt mottakere av sosialhjelp.
  • The Royal Canadian Mounted Police (folkemunne kalt "The Mounties ") er både en nasjonal og føderale politistyrken som er kjent for å ha dekorert hester som de patruljerer områdene av Canada.

 

Canada 's Climate

Gjennomsnittlig sommer og vinter temperaturer varierer mye fra område til område. Mens sørlige deler av Canada erfaring værforhold som kan sammenlignes med USA, Prairie og interiør provinser har kontinentale klimaforhold der daglige temperaturer kan variere, i gjennomsnitt varierer fra fem grader Fahrenheit til -30 under grader Fahrenheit (-15 til -30 Celsius ). Alle områder av Canada er utsatt for store mengder snø og regn. Montreal, Quebec og Ottawa nåværende gjennomsnittlig sommer temperatur på 78 grader (25 grader) Fahrenheit og gjennomsnittlig vintertemperatur på 20 grader Fahrenheit (-6 Celsius).

 

Kanadisk valuta

Valutaen i Canada er den kanadiske dollaren, angitt med symbolene $ eller C $, eller koden CAD. Som den amerikanske dollaren er den canadiske dollar delt inn i 100 cent.Canada produserer også mynter som kommer i 5 ¢, 10 ¢, 25 ¢ og 50 ¢ kirkesamfunn, selv om 50 cent mynt er sjelden sett i omløp. Valuta notater kommer i ett, fem, ti, 20 og 50 CAD kirkesamfunn.

 

Religion i Canada

Nesten halvparten av alle kanadiere anser seg katolikker, etterfulgt av islam og hinduisme. Ifølge en fersk folketelling, er nesten 24 prosent av kanadiske borgere ikke tilknyttet noen form for religiøs gruppe, og foretrakk å kalle seg ateister eller agnostikere.