De forente arabiske emirater

Om UAE

De forente arabiske emirater (UAE) er en svært moderne Midtøsten land som ligger i den sørøstlige delen av den arabiske halvøya. Landet med grenser til Saudi-Arabia, Oman og Qatar. UAE ble dannet i 1971 som en sammenslutning av syv emirater: Abu Dhabi, Ajman, Dubai, Fujairah, Ras al-Khaimah, Sharjah og Umm al-Qaiwain. UAE er et populært turistmål som blander en rik kulturell tradisjon som går tilbake mer enn 2500 år med moderne byer som kan skilte med skyskrapere, museer, kunstgallerier, golfbaner, spa og temaparker.

 

Klima

Selv om fire femdeler av UAE har en varm og tørr ørken klima, omfatter landet også fjell, oaser og en kystlinje. Maksimale sommertemperaturer kan nå nesten 50 grader C i noen områder, selv om temperaturer i fjellområdene er mer moderat. Minimum vintertemperaturer er rundt 10 grader C.Årlig nedbør er fra 120mm til 350mm avhengig av beliggenhet, med sporadiske flash flom. Sandstormer som reduserer sikten også oppstå i ørkenen regioner.

 

Kultur

UAE søker å opprettholde tradisjonelle kulturelle elementer basert på tribal levende og islamske prinsipper mens beveger seg mot en moderne kultur. Med dette i bakhodet, har landet nylig understreket visuell kunst som utvider tradisjonelle former for kreativitet som fokuserte på poesi og det talte ord. Som et resultat, har UAE nå en blomstrende, multi-kulturell art fellesskap som omfatter museer, kunstgallerier, kunstutstillinger, kulturarrangementer, teatre og kunstrelaterte workshops og sommerleirer.

 

Cost of Living

Prisene i UAE er generelt moderat, med ett-roms leiligheter starter på ca $ 1000 (US) per måned og verktøy kjører ca $ 120 (US) per måned. Mat og servering kostnader er også svært rimelig.Kostnader nær et bysentrum ligger noe høyere enn kostnadene andre steder. Studentene bør også være sikker på å budsjettere for en bil, som de er en virtuell nødvendighet i landet.

 

Skoler

Skoler og universiteter i De forente arabiske emirater

Nettbaserte skoler og universiteter i De forente arabiske emirater