Egyptologi / coptology graduate program

Generelt

3 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Egyptologi / Coptology Graduate Program

Studerer egyptologi / Coptology på høyere nivå er en unik mulighet for studenter, drar nytte av å være i Egypt, å ha muligheten til å få praktisk erfaring, besøke monumenter i kontekst, museer og skaffe seg erfaring på feltet. Den egyptologi Programmet dekker mange aspekter; kulturen i antikkens Egypt for språk og religion til kunst, arkitektur og sosiale strukturer over tidsrom på 4600 år. Den Coptology Programmet tilbyr kurs fra politisk vitenskap, religion, kunsthistorie, historie og andre.

Avdelingen for egyptologi tilbyr tre spor for MA en. Egyptologi: Art, arkeologi og historie 2. Egyptologi: filologi tre. Coptology I tillegg til det arkeologiske feltkurs i samarbeid med de gamle Egypt Research Associates (AERA), et spesielt program som starter januar 2015.

Hvem er det for?

Programmet er utviklet for studenter som tar sikte for yrker innen vitenskapen om egyptologi og på bevaring og forvaltning av Egypts kulturarv og for videre studier på feltet.

Fordeler med å studere ved Institutt for egyptologi

  • Beliggenhet i Egypt slik at besøk og hands-on erfaring i museer eller på steder
  • Programmer på HiA følger internasjonale retningslinjer for lignende grader ved akkrediterte institusjoner i USA.

Hva vil du lære

  • Tilegne seg kunnskap, anerkjennelse og forståelse av oldtidens Egypt kulturarv og dens arv i verden
  • Tilegne mestring av forskningsverktøy hvorpå en karriere i egyptologi må bero, inkludert gamle egyptiske språk og skript, samt ferdigheter i utgraving og site analyse
  • Forberede seg skikkelig til å påta seg ansvaret for omsorg for, vedlikeholde og bevare det gamle Egypt unike kulturarv

Frist for Application

Studentene er normalt tatt opp til MA studium i høst bare. Forutsetninger for egyptologi MA for de som ikke har noen bakgrunn er nødvendig.

For Søknadsprosessen

Å spørre om undervisning og få søknad om opptak og de nødvendige saksdokumenter, må du kontakte Office of Graduate studier og forskning på HiA.

For detaljert informasjon om opptak til universitetet, kan du gå til graduate innleggelser nettsted der du kan også laste ned programmet pakke.

Sist oppdatert juli 2014

Om skolen

The American University in Cairo (AUC) is a premier English-language institution of higher learning. The university is committed to teaching and research of the highest caliber.

The American University in Cairo (AUC) is a premier English-language institution of higher learning. The university is committed to teaching and research of the highest caliber. Minimér
Kairo , Kairo , New York + 2 Mer Mindre