Erasmus Erasmus Mundus Fell mastergrad COSI / Computational Color and Spectral Imaging

Generelt

Programbeskrivelse

Erasmus Erasmus Mundus felles mastergrad COSI / Computational Color and Spectral Imaging / er en toårig (120 studiepoeng) Erasmus felles mastergrad, som tar sikte på å trene den neste generasjonen av dyktige industrielle eksperter innen anvendt fargeforskning, innen forskjellige banebrytende industrier (fotonikk, optikk, spektral avbildning, multimedieteknologier, datagrafikk og visjon) i en rekke sektorer (inkludert multimedia, helsevesen, kosmetikk, bilindustri, matforedling) som bygger en talentgap i bransjen der fargeeksperter befinner seg høy etterspørsel. De to fokusområdene er spektralteknologier og anvendt fargebilde.

COSI blir brakt til deg av verdensledende universitets-forretningssamarbeid fra 4 europeiske universiteter (Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet, University Jean Monnet, University of Granada og University of Eastern Finland ), 13 akademiske partnere og 9 industriledere over hele verden.126839_Logos.png

Hvorfor skal jeg være med?

Lurer du på hva som gjør oss unike?

“Den europeiske dyktigheten på høyere utdanning som møter verdensomspennende fargemarkeder”.

# En utdanning du ikke finner andre steder

COSI og CIMET pensum er unik på europeisk og internasjonalt nivå. Du kan finne fordypningskurs i fargeforskning i andre institusjoner for høyere utdanning, men vi er sikre på å si at vi vil bli et landemerkeprogram for industrien de kommende årene.

# Europeisk akademisk dyktighet og internasjonal anerkjennelse

Vi gir deg det beste som europeisk høyere utdanning har å tilby. COSI er en Erasmus Mundus Joint Master Degree (EMJMD), som betyr at programmet har blitt gjennomgått, valgt og gitt teknisk og økonomisk støtte fra Erasmus, det nye EU-rammeprogrammet for hele 16 milliarder euro for utdanning og opplæring. CIMET er lansert under forrige generasjon av EUs program for høyere utdanning, Erasmus Mundus.

Å være en EMJMD er en ekte merkelapp for dyktighet, med tanke på at COSI er en av de eneste 9 felles mastergradene som har blitt tildelt denne etiketten av 61 prosjekter levert av europeiske institusjoner for høyere utdanning under den første Erasmus-utlysningen.

Ferdigheter og kvalifikasjoner du får under programmet, vil bli anerkjent og forstått av andre utdanningsinstitusjoner og arbeidsmarkedet takket være tildelingen av tre nasjonale mastergrader og ytterligere EUs transparens- og anerkjennelsesverktøy som European Credit Transfer and Accumulation System ( ECTS) og vitnemålstillegg.

# En ny satsning ... brakt til deg av et erfaren og rutinert team

COSI er et nytt program, men bygger fortsatt på 10 år med grunnleggende partners tette samarbeid, tillit, prestasjoner og erfaringer. Så selv om du søker om det første inntaket, ikke vær redd for å oppleve mye prøving og feiling: vi vet hvordan vi skal holde skipet stabilt.

CIMET (Color in Informatics and Media Technologies), har trent 87 nyutdannede siden 2008, nå bransjeledere innen fargevitenskap og bildediagnostikk.

# Et virkelig internasjonalt program

Programmene er åpne for alle nasjonaliteter og 100% undervist på engelsk. Vi mottok søknader fra ikke mindre enn 39 forskjellige land for den første COSI-utlysningen og første inntaket. Du vil derfor ha den unike muligheten til å bli med i et fellesskap av medstudenter og studenter, fra veldig forskjellige horisonter og bringe forskjellige perspektiver på programmet.

Du studerer ved 2 eller 3 europeiske universiteter, i Frankrike, Spania og (avhengig av din 'foretrukne spesialitet') Norge eller Finland med et internasjonalt fakultet med lokale og internasjonale gjesteforelesere. Du vil trene i et av de 12 europeiske og asiatiske landene (og telling) der COSI-partneres forskningssentre og selskaper er lokalisert.

Som Erasmus Mundus-alumner vil du være en del av Erasmus Student Network (ESN) som er den største studentforeningen i Europa.

Spesiell oppmerksomhet er blitt viet for å tillate deg å få mest mulig av denne internasjonale opplevelsen: språkkurs i vertslandet, læringsdesign som fremmer utvidede interkulturelle opplevelser og nettverkstjenester er noen få eksempler på hva du kan finne i denne livsendrende opplevelsen som vil ruste deg for stillinger som krever smidige og internasjonalt tenkende fagpersoner med høye myke ferdigheter.

# Tilpassede akademiske og administrative tjenester

Innenfor 'familien' vil du ikke bli i fred.

COSI og CIMET tilbyr et bredt spekter av læringsteknologier designet for å maksimere læringsutbyttet, og bygge på din egen læringsmodus. Et viktig trekk ved denne faglige støtten er at hver student veiledes av en akademisk rådgiver.

For å tillate deg å fokusere på studier, er personalet her for å gjøre det administrative livet ditt så enkelt som mulig. Dette betyr at fra online søknad til eksamen, vil du ha ett og bare ett administrativt samlingspunkt og kontaktperson. Dette betyr også at du ikke selv trenger å håndtere bolig-, forsikrings- og bankopptak i hvert land, og at du vil få støtte for innvandringsspørsmål.

# 2 år av livet mitt under best mulig forhold

Du vil bo i trygge land og byer.

Og fordi et studentliv i Erasmus Mundus ikke handler om å studere, vil du dra nytte av campusens omfattende helse-, mat-, sport- og kulturelle tjenester.

# Tilgang til fortjenestestipend blant de mest sjenerøse i verden

ERASMUS økonomisk støtte og nære bånd med industripartnere lar oss tilby en ambisiøs stipendstrategi for å tiltrekke de beste internasjonale studentene. Basert på dine akademiske prestasjoner, kan du bli sponset opptil 50 000 EUR, og opptil 1200 EUR per måned under arbeidsplasseringen. Stor nok til å nyte landet du bor i, gitt de lokale levekostnadene.

Dette betyr også at du som selv sponsede studenter kan være sikker på å bli med i et fellesskap av studenter med enestående akademisk og profesjonell bakgrunn.

# Få drømmejobben selv før du studerer

Å takle talentgapene til våre industripartnere er hovedfokuset i COSI Master-initiativet. Det bør ikke komme som noen overraskelse at din ansettbarhet vil være vår aller første prioritet.

Vår ambisjon er at en relevant andel av COSI-studenter får jobben sin mens de studerer, gjennom COSI-nettverk, rekrutteringsarrangementer og obligatoriske arbeidsplasser. Vi har satt et ambisiøst, men oppnåelig mål om 100% sysselsettingsgrad innen 6 måneder etter endt utdanning.

Bredere anerkjennelse av COSI-merkenavnet overfor bransjer, strukturelt engasjement av våre industripartnere fra COSI-design til undervisningsaktiviteter og strategisk utvikling, inkludering av innovative kompetanser og myke ferdigheter i læreplanen: dette er bare noen få skritt vi har tatt for å sikre vil du få en givende og meningsfull jobb.

CIMET sysselsettingsgrad er over 95%, med 75% av nyutdannede som ph.d. studier.

# Vær i utkanten av nyskapende teknologier og produkter innen fargeforskning

Lab-økter og industrielle casestudier lar deg engasjere deg med det nyeste industrielle utstyret og topp teknologier og produkter som Microsoft Kinect-sensor, Emotiv EEG-system og Google-glass, for å nevne noen få. Som student har du tilgang til fasiliteter (forskningsenheter, laboratorier) til alle våre akademiske og industrielle partnere.

I sektorer som utvikler seg raskt, vil denne eksponeringen gjøre det mulig for deg å komme inn i arbeidsmarkedet med et sterkt konkurransefortrinn.

# Vær en del av en ansvarlig satsning som maksimerer sosiale konsekvenser

Vi tar godt vare på det som betyr mest: menneskene og miljøet. Denne tredobbelte linjen får hele meningen når vi:

  • Fremme likestilling på student- og fakultetsnivå;
  • Minimer miljøpåvirkningen vår;
  • Sikre ikke-diskriminerende utvalg og støtte for mennesker med nedsatt funksjonsevne for å sikre at de fullt ut kan engasjere seg i COSI-programmet og delta i COSI samfunnsliv;
  • Følge
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuo ... Les mer

With approximately 15,000 students and 2,500 members of staff, the University of Eastern Finland is one of the largest universities in Finland. The university’s campuses are located in Joensuu and Kuopio Minimér
Joensuu , Kuopio + 1 Mer Mindre