European Master in Sustainable Food Systems Engineering, Technology and Business
KU Leuven
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Leuven, Belgia
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
2 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
* For mer informasjon om våre skolepenger, vennligst besøk www.kuleuven.be/tuitionfees
Introduksjon
KU Leuven Åpen dag på nett
KU Leuven arrangerer en online åpen dag onsdag 1. desember 2021 for å informere studentene om sine engelskspråklige programmer. Oppdag Europas mest innovative universitet og lær mer om våre internasjonale programmer, opptak, bolig og mye mer. For mer informasjon, besøk .
Denne toårige europeiske masteren fremmer innovasjon og teknologi for å hjelpe deg med å utmerke deg med fremtidige behov og bærekraft innenfor vårt FOOD4S ("food force") paradigme: Sustainable Food Systems Science and Engineering.
Hva handler programmet om?
European Master of Food Science, Technology and Business (Ghent et al) vedtar en tverrfaglig tilnærming til et bredt spekter av emner under paraplyen av matvitenskap.
Dette programmet tilbyr fordypningskurs, en faglig kompetansemodul og et masteroppgaveprosjekt, som tillater spesialisering innen domenene Innovativ teknologi, Energi og næringskjeder, Risiko og sikkerhet, og bærekraftig matproduksjon og næringsliv. Ved vellykket uteksaminering vil du motta en fellesgrad.
Er dette det rette programmet for meg?
For å være kvalifisert må du ha oppnådd en bachelorgrad i matvitenskap og teknologi, kjemi, biologiske vitenskaper, ingeniørfag eller et relatert felt innen matvitenskap.
Den ideelle potensielle studenten er:
- Lyst til å utvikle en karriere innen matvitenskap og teknologi relatert til matproduksjon, prosessering og helse.
- Bevisst om behovet for økt matkvantitet og kvalitet for en voksende befolkning.
- Interessert i matvitenskap ved bruk av bioteknologi for å få innsikt i implikasjonene av teknologiene som brukes.
- Studenten skal vise ferdigheter i muntlig og skriftlig engelsk.
Mål
Målet med programmet er å:
- Sørge for det læringsmiljøet som er nødvendig for utvikling av elevene.
- Fremme en forståelse av matvitenskap, teknologi og næringsliv.
- Fokus på elevsentrert læring.
- Gi moduler innen kjerneområder og en rekke moduler i utvalgte valgfrie områder, der partnere har ekspertisesentre og der studentene ønsker å utvikle spesifikk kompetanse. Modulene vil utvikle utvalgte emner i forkant av eksisterende kunnskap.
- Fremme en kritisk evaluering av vitenskapelig og teknologisk utvikling og hvordan den påvirker de valgte modulene.
- Gi forelesninger, laboratorier, veiledninger, seminarer, workshops og stedsbesøk hvor studenten vil bli guidet gjennom en prosess med personlig vitenskapelig oppdagelse og utvikling.
- Fremme en europeisk dimensjon ved å legge til rette for at studenten kan gjennomføre modulene eller prosjektet i ulike europeiske partnerinstitusjoner.
- Fremme en global dimensjon gjennom utveksling av forskere og studenter med tilknyttede medlemsinstitusjoner.
Galleri
Opptak
Læreplan
Struktur
Studiet er et toårig program, organisert i et oversiktlig modulformat bestående av ti moduler i år én, og med evaluering ved slutten av hver modul.
Du er pålagt å ta seks obligatoriske kurs og fire valgfrie kurs organisert av institusjonene med ekspertise på dette feltet.
Du skal gjennomføre en fagkompetansemodul, og jobbe med et vitenskapelig prosjekt i en av samarbeidsinstitusjonene eller på en godkjent arbeidsplass som skal munne ut i masteroppgaven din.
Programresultat
Samlet læringsutbytte
- En evne til kritisk å evaluere nyere utvikling innen matvitenskap, teknologi og næringsliv;
- En kritisk forståelse av utviklingsspørsmål og fremtidige globale retninger i generelle spørsmål og i matproduksjon og prosessering.
- En spørrende tilnærming og evnen til å bidra til innovativ forskning og utvikling i utvalgte moduler;
- Evne til å kommunisere effektivt og forsvare sitt arbeid i skriftlig, muntlig og plakatformat, gode rapporterings- og presentasjonsevner;
- Kritisk kunnskap om dagens utvikling innen matbioteknologi, mattrygghet og kvalitetsstyring, produktutvikling og prosessledelse, næringsliv og økonomi i næringsmiddelindustrien, innovasjoner innen matteknologi og miljøpraksis og bærekraft;
- Bevissthet og kunnskap om beste praksis og lovgivning innen matproduksjon, utvikling, prosessering, distribusjon og økonomi;
- Evnen til å evaluere og velge optimal metodikk;
- Demonstrere faglig kompetanse innen et valgt felt.
Program undervisningsavgift
Karrieremuligheter
Karrieremuligheter
Programmet forbereder kompetente ansatte for varierte arbeidssektorer, inkludert matproduksjon, matforedling, agribusiness og stillinger ved utdanningsinstitusjoner, offentlige avdelinger og private selskaper.
Du vil være meget dyktig og forberedt for arbeid på høyeste faglige nivå og i stand til å løse problemer og presentere forskning.
Start din karriere, under studiene
I løpet av bachelor- og masterstudiet kan du allerede forme din egen profil ved å velge en bestemt spesialisering, studere i utlandet (Erasmus), ta en utplassering eller starte egen bedrift.
Studentkarrieresenteret setter deg gjerne på rett vei mot din første arbeidserfaring. Senteret veileder deg også i jakten på en interessant jobb og hjelper deg med jobbintervjuer. For studenter som ønsker å starte sin egen bedrift, har KU Leuven også Lcie, KU Leuven -fellesskapet som oppmuntrer studenter med innovative og gründerideer.
Vet du ikke hvor du skal begynne? Studentkarrieresenterets databaser inneholder tilbud om jobber, frivillig arbeid, innovasjonsprosjekter og studentjobber. Du kan også besøke et av arrangementene i regi av Karrieresenteret.