Executive Master of Business Administration

University of New Orleans College of Business Administration

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Executive Master of Business Administration

University of New Orleans College of Business Administration

UNO Executive Master of Business Administration Degree

UNO Executive MBA-programmet tilbyr en Master of Business Administration grad akkreditert av Southern Association of Colleges og Schools (SACS) og den amerikanske Forsamlingen av Collegiate Schools of Business (AACSB).

Målet med University of New Orleans Executive Master of Business Administration (EMBA) programmet er å gi erfarne ledere, vellykkede gründere og fagfolk med høyeste kvalitet masternivå business utdanning.


Kvalitet og effektivitet

UNO EMBA er strukturert for å gi den høyeste kvaliteten programmet samtidig unngå vesentlig avbrudd i daglige arbeidsoppgaver. Vi gjør alt for å gjøre programmet praktisk for, lydhøre for, og støttende av studenter og samtidig opprettholde et fokus på kvalitet. Ved å delta i de administrative detaljer, vi frigjøre mer tid for våre studenter å konsentrere seg om det som er viktig - deres utdanning.Er en MBA Høyre grad?

Først må du avgjøre om en MBA er riktig grad. Bare litt mer enn én million mennesker i hele verden har MBA-tallet. Selv om behovet for en MBA er åpenbart, ville tusenvis av studenter ikke skal tilbringe tid og penger for å få tak i den grad med mindre det betalte seg. Det gjør mest tydelig. De med mastergrader tjene mer penger, avansere raskere og bruke mindre tid på å finne nye jobber. Disse faktorene til sammen øke levetid inntekter. Hovedformålet med en MBA er for elevene å utvikle og integrere:

- Analytiske ferdigheter for beslutninger som innlemmer global, etisk og kulturelt mangfoldige dimensjoner
- Ferdigheter i å vurdere organisatorisk ytelse og utvikle metoder for forbedring
- Lederegenskaper, og
- Mellommenneskelige ferdigheter som bidrar til teamarbeid.


MBA vs. EMBA

Den EMBA er utformet for å gi maksimal komfort og minimal forverring for de ledere og fagfolk som ikke har tid til å håndtere vanskelige tidsplaner og utvidede pauser. EMBA ansatte tar seg av administrative detaljer, slik at studentene får mer tid til å forberede seg på klassene. Klassene er praktisk planlagt på vekslende uker, primært hele dagen fredag ​​og lørdag, og er plassert på UNO Lakefront Campus.

I tillegg er studenter formet til små arbeidsgrupper, som forblir samlet for hele programmet. UNO EMBA-programmet er designet rundt disse små arbeidsgrupper. Den lille-gruppen format er viktig for studenter siden gruppene gir viktig sosial og faglig støtte for sine medlemmer. Gruppene er også viktige fail-safe enheter for travle ledere som arbeidsbelastninger svinge mye. Gruppemedlemmer vil hele tiden "trade off" sine styrker og svakheter. På grunn av den gjensidige avhengigheten på gruppemedlemmene, blir elevene oppfordret til å være sikker på deres forpliktelse til å tjene en MBA gjennom dette intensive sytten-måneders program.EMBA Program Curriculum

The University of New Orleans har den største handelshøyskole i Louisiana, samt en av de raskest voksende lederutviklingsprogrammer i landet. Våre Executive MBA-programmet gir en høy kvalitet, høy verdi utdanning.

Timeplaner I New Orleans, klasser primært dekke hele dagen fredag ​​og lørdag i hver annen uke. Tentative kalendere for USA og Jamaica klasser kan sees på nettet. Klasser i Jamaica møtes tolv til seksten timer per helg.Curriculum Oversikt

Små Konsernledelsen
Organisasjonsatferd, ledelse og kommunikasjon
Business Communications
Finansiell og økonomistyring
Managerial Economics
Kvantitative metoder
Kartlegging av beslutningsprosesser verktøy
Markedsføringsledelse
Operations Management / Management Information Systems
Økonomistyring
Anvendelser av Business Analysis
International Business


Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Deltid
Information
Deadline
Locations
Jamaica - Kingston, St. Andrew Parish
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - New Orleans, Louisiana
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - New Orleans, Louisiana
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Jamaica - Kingston, St. Andrew Parish
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen