fransk Ingénieur grad, læretid

Generelt

2 steder tilgjengelige

Programbeskrivelse

Selskapet sponset MSc-programmet i Frankrike: "Etudiants Internationaux en formasjon par alternance " (EFA)

L 'Ecole Supérieure d ' Agriculture i Angers, Frankrike (ESA) tilbyr dette fullt sposored MSc program som kvalifiserer til å arbeide i et fransk selskap i hjemlandet samtidig anskaffe et nytt språk og kultur.

Franske selskaper som opererer internasjonalt krever ledere fra land opplært i sine produkter, teknologier, markeder og bedriftskultur. Du ønsker å jobbe i et internasjonalt selskap basert i ditt land. EFA-programmet er utviklet for å møte begge disse behovene.

EDA-programmet rekrutterer studenter ved MSc nivå som er høyt motivert av en karriere i bransjen, som er sulten på konkrete erfaringer fra arbeidet verden og som er åpen for å lære nye språk og kulturer.

Dette programmet er bygget på sandwich-kurs der studentene veksle sin tid mellom ESA og internships i sponsorfirmaet. Dette gir uvurderlig erfaring i selskapet, mens tilpasse seg både den franske levemåten og selskapet 's bedriftskultur. Vellykket gjennomføring av to-årig studium kvalifiserer studenten for en "diplôme d 'Ingénieur ", den mest prestisjetunge grad i Frankrike. The Graduate er umiddelbart operativ og klar til å ta på seg en ansvarsfull stilling på stedet i hans / hennes hjemland.

(Eksempler på slike posisjoner er: utvikling av en industriell aktivitet, etablering av en kommersiell byrå i sin sone, forvaltning av en produksjonsenhet eller opprettelsen av en lokal supply chain).


Nøkkelen til suksess for EFA programmet er at det er bygget på tre-veis forhold mellom student, hans / hennes internship veileder fra sponsing selskapet og hans / hennes veileder i ESA.

Dette trekantet partnerskap forenkler student 's vellykket integrering i både selskapet og ESA og sikrer sammenheng mellom de faglige kravene i MSc programmet og de ​​faglige ansvar i arbeidet verden. For dette formål student 's profesjonelle oppdrag i selskapet er validert av både internship supervison og ESA veileder.

&nbsp


Programmet er delt i to deler:

Første del:

&nbsp

3 års generell læring sentrert på de biologiske vitenskaper.

&nbsp


Andre del:

&nbsp

En to-årig tilpasset kurs:

- 6 majors å velge mellom

- 9 til 11 måneder av praksisplasser i Frankrike eller i utlandet

- Study semester i utlandet

- Muligheten for doble vitnemål med internasjonale partnere eller doble diplomer med franske Business Schools.

&nbsp


Lærling:

&nbsp

Trening av læretid er mulig fra det tredje året og utover.

&nbsp


Job markedsadgang:

&nbsp

45% av nyutdannede har en jobb før endt utdanning. Dette tallet øker til 96% fire måneder etter endt utdanning og til 99% etter utløpet av seks måneder.

Sist oppdatert sep. 2012

Om skolen

Hvis det er ditt ønske å studere i Frankrike, innen landbruk, vindyrking, agribusiness, arealplanlegging og miljø ... du er hjertelig velkommen til ESA Ecole Superieur d'Agriculture. &nbsp Ligger ... Les mer

Hvis det er ditt ønske å studere i Frankrike, innen landbruk, vindyrking, agribusiness, arealplanlegging og miljø ... du er hjertelig velkommen til ESA Ecole Superieur d'Agriculture. &nbsp Ligger i det vestlige Frankrike, Europas første region når det gjelder landbruk og næringsmiddelindustrien, rangerer ESA gruppen først på nasjonalt nivå så langt som landbruksutdanning er opptatt av, med over 2600 studenter, 10% av dem er internasjonale studenter. &nbsp Hvis du ønsker å forberede seg på en grad i Frankrike, og tilbyr ESA gruppen ulike muligheter: &nbsp - Undergraduate, Graduate eller Postgraduate Degree Kurs i nært samarbeid med bedrifter og bransjer, og fører til vitnemål som er anerkjent av franske og europeiske myndigheter så vel som over hele verden. - Studier i utlandet innenfor rammen av Den europeiske union SOCRATES Programme, eller bilaterale avtaler undertegnes av ESA-konsernet og ditt hjem universitet. - Arbeid plasseringer. &nbsp&nbsp Den ESA Konsernet foreslår også ... - Forskningen, undersøkelser og konsulentvirksomhet, som kombinerer forskning, student opplæring og nære forbindelser med profesjonelle sektorer. - Relasjoner med 136 samarbeidende universiteter i utlandet - En internasjonal relasjoner team av 18 medlemmer sikte på å gi hver internasjonale student en personlig velkomst. &nbsp Ligger i Angers i hjertet av Loire-dalen, 90 minutter fra Paris og 60 minutter fra Atlanterhavet med tog, har ESA konsernet en stor campus nær CIDEF (Centre International d'Etudes françaises), en fransk språksenter hosting 1700 studenter hvert år som kommer fra hele verden for å lære fransk. Minimér
Angers , Nanjing + 1 Mer Mindre