Gastronomi Vitenskap og ledelse - Postgraduate
Claretian University Centre (Centro Universitário Claretiano (CEUCLAR))
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Rio de Janeiro, Brasil
Språk
Portugisisk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Mar 2024
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Kurset dekker matvitenskapelig innhold og klassene, som involverer profesjonelle i kjøkkenkjemi; styring av matvarer og de juridiske aspektene som er involvert; konstruksjon av spesifikke menyer; kryss av næringsbaser og gastronomiske teknikker (trend i området); det tekniske og historiske grunnlaget for nasjonalt, internasjonalt kjøkken, bakeri og konfekt; bruk av temaer for kreativitet og matdesign; i tillegg til entreprenørskap og markedsføring innen gastronomi.
Hver dag kreves det mer bekymring med kvalitetsmat og anvendelse av teknikker innen gastronomi av forbrukerne og samfunnet generelt. Området med mat og drikke, når det jobbes sammen med ledelsen, kan gi produksjonsprosessen kvalitet i gastronomi og ernæring, med sikte på ansvar, bærekraft, innovasjon og bedre bruk av råvarer generelt.
Målet med kurset er å utvide og utdype fagfolkens gastronomiske kunnskap, og inkludere aspekter av vitenskap, matforvaltning og aktuelle hendelser i det gastronomiske yrket. På denne måten integrere teoretisk kunnskap og praksis som allerede er oppnådd, og trene fagfolk til å arbeide i forskjellige områder av gastronomi.