Masterprogram: Bibliotek og informasjonsvitenskap, Digital Library and Information Services

Vil du jobbe i forkant av informasjon og bibliotek praksis? Vil du være interessert i å hjelpe folk til å få følelse av cyberspace som blir så viktig i deres arbeid og liv? Vil du ha alle skattene i menneskelig kunnskap, ervervet gjennom tidene, ved fingertuppene?


Dette programmet vil hjelpe deg å velge din misjon og plass i livet. Det byr på spennende muligheter for å finne den jobben du drømmer om. Digitale bibliotek og informasjonstjenester i mange forskjellige sektorer, fra offentlige og fagbibliotek til globale virksomhet og barnebibliotek er nå søker medarbeidere som har vært forberedt på å jobbe i det digitale miljøet. Den kunnskap og ferdigheter du erverver vil være nyttig i noen av disse områdene på grunn av den gjennomgripende og allestedsnærværende natur av digitale ressurser. Du vil være en å lede mennesker til den informasjonen de virkelig trenger.


Digitale bibliotek er økende betydning over hele verden i formidling av informasjon ikke bare til lokale publikum, men internasjonalt. De er utviklet av eksisterende bibliotektjenester, ved offentlige og kommersielle organisasjoner. Derfor tilbyr vi dette programmet på en deltid, fjernundervisning basis, for å svare på behovet for faglig kompetanse på dette området, i en modus som passer for hvem som helst, hvor som helst i verden.
Etter programmet skal studentene være i stand til å forstå betydningen av digitale bibliotek i sin egen kontekst, administrere overgangen av tjenester til den digitale sfæren, og utvikle nye digitale tjenester for å tilfredsstille behovene til sitt klientell. Programmet trekker på fortreffelighet av fakultetet medlemmer i Sveriges ledende skole av bibliotek- og informasjonsvitenskap.

Innholdet i utdanningen

- Digital bibliotek ledelse (avansert, 15 studiepoeng)
- Brukere og informasjonsvirksomhet i digitale miljøer (avansert, 15 studiepoeng)
- Informasjon gjenfinning for digitale bibliotek (introduksjons, 7,5 studiepoeng)
- Teknologi av digitale bibliotek (introduksjons, 7,5 studiepoeng)
- Digitalisering og digital bevaring (avansert, 15 studiepoeng)
- Digital bibliotek forskningsmetoder (avansert, 15 studiepoeng)
- Teknologi av digitale bibliotek (avanserte, 7,5 studiepoeng)
- Informasjon gjenfinning for digitale bibliotek (avanserte, 7,5 studiepoeng)
- Prosjektarbeid practicum (avansert, 7,5 studiepoeng)
- Masteroppgaven (22,5 studiepoeng)
(Merk: hele arbeidet med masteroppgaven omfatter kurs om digitale bibliotekforskningsmetoder og prosjektarbeid practicum og lik = 45 studiepoeng)

Du kan målrette ulike jobber i bibliotekene utvikle digitale tjenester. Det finnes også muligheter i andre offentlige og næringsorganisasjoner som implementerer moderne informasjonstjenester, opprette sentralisert eller distribuert samlinger av dokumenter, støtter e-læring, arbeid i elektronisk publisering eller digitaliserings felt. Med kompetanse får du av behov vurdering og styring av digitale tjenester, og din evne til å kommunisere på tvers av grensene til teknologiske, informasjon og ledelsesmessige yrker ulike karriereveier vil bli åpnet opp til deg som utdannet ved dette programmet.
Opptakskrav

• bachelorgrad i bibliotek- og informasjonsfag eller annen humaniora, samfunnsvitenskap, naturvitenskap eller teknisk vitenskap, 180 studiepoeng, eller tilsvarende.

• Verified engelskkunnskaper tilsvarende kurset engelske B i den svenske videregående skole.


Undersøkelse

Graduation fører til: mastergrad i bibliotek- og informasjonsfag, Digital Libraries and Information Services

Hovedområdet:
Bibliotek og informasjonsvitenskap


Mer informasjon

Studiene foregår i en avstand modus. Du må delta på flere møter i løpet av utdanningen. Mer informasjon om når og hvor disse møtene vil finne sted vil bli kunngjort senere. Kommunikasjon mellom studenter og lærere opprettholdes hovedsakelig gjennom e-læringsplattform. Derfor må elevene ha tilgang til en datamaskin med en bredbåndstilkobling. Undervisningsspråk vil være engelsk.

Program undervist i:
Engelsk

Se 7 flere kurs fra University of Borås »

Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
92,000 SEK
per år. Ingen skolepenger-EU / EØS-borgere
Deadline
Etter sted
Etter dato