Internasjonal Master I Matvitenskap For Innovasjon Og Ekthet

Free University of Bozen - Bolzano

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Internasjonal Master I Matvitenskap For Innovasjon Og Ekthet

Free University of Bozen - Bolzano

Internasjonal Master i matvitenskap for innovasjon og ekthet

Denne toårige master gir deg god kunnskap om dagens og fremtidige utfordringer innen matvitenskap, som kombinerer innovasjon og ekthet, og gir deg muligheten til å samhandle tett med næringsmiddelindustrien. Programmet er et felles initiativ med universiteter i Parma og Udine, kjent over hele verden for sin ekspertise innen høyere utdanning innen matvitenskap.

Kursbeskrivelse

Kurset tar sikte på å trene fagfolk som er i stand til å jobbe trygt i områder innen matvitenskap , som teknologi, ingeniørfag, mikrobiologi, kjemi og bærekraft.

Etter det første året kan du velge blant fem forskjellige profiler :

 • Anvendt Engineering og Genetikk;
 • Matkvalitet og ledelse;
 • Ernæringsvitenskap;
 • Mat kjemi;
 • Matemballasje.

De sistnevnte to læringssporene tilbys i henholdsvis partnerskap med Universitetshøgskolen Cork, Irland og Technical University of Munich, Tyskland. Studentene vil ha mulighet til å bruke opptil to semestre i en av disse europeiske partnerinstitusjonene.

Programmet støttes av næringer som tilhører AssoImprenditori Alto Adige - Sezione Alimentari - og Südtiroler Bauernbund - Unione Agricoltori e Coltivatori Diretti Sudtirolesi. Dette partnerskapet gir studentene mulighet til å skrive sin forskningsoppgave med felles veiledning fra både universitetet og næringsmiddelindustrien.

Med et blikk

 • Gradsklasse: LM-70
 • Studiepoeng: 120
 • Varighet på kurset: 2 år
 • Kursene vil bli undervist på engelsk
 • Steder tilgjengelig: 30 EU 5 ikke-EU
 • Campus: Bozen-Bolzano
 • Undervisningsavgift: € 1.345,50 per år

Struktur av kurset

Det første året inneholder i hovedsak moduler på matsteknologi og matmikrobiologi , som er felles for alle læringssporene. Fra det andre året blir modulene spesifikke for profilen som er valgt. Du vil kunne velge mellom fem profiler og en rekke moduler for å tilpasse kurset .

Utvekslingsprogrammer og praksisplasser

For tiden tilbyr vi utvekslingsprogrammer med nesten 20 partneruniversiteter over hele verden som en del av et stort nettverk av samarbeid med næringer i Italia og i utlandet hvor du kan fullføre internship. Spesielt har denne mesteren et partnerskap med Universitetshøgskolen Cork, Irland og Technical University of Munich , Tyskland, to globale ledere innen matvitenskap.

Sysselsettingsutsikter

Nyutdannede av programmet er plassert i selskaper i næringsmiddelindustrien , og spesialiserer seg på forskning og utvikling; mat behandlingen; produkt design og utvikling; ledelse og kontroll av matforedling; mat automatisering teknologi; Utvikling av metoder for å garantere matgodkjenning kvalitetskontroll; og utvikling av innovative prosesser for å øke næringsverdien av matvarer og bærekraften i næringskjeden.

Kurset gir studentene verktøyene for å forfølge en karriere som konsulent eller å jobbe i lederroller , hovedsakelig i næringsmiddelindustrien, og i selskaper som knytter matforsyningskjeden, fra produksjon til lagring og distribusjon, inkludert store detaljister, og offentlige og private sentre dedikert til planlegging, styring og forbedring av prosesser. Våre nyutdannede designer og innoverer alle matprosesser og produkter for å garantere og forbedre den sanselige, næringsrike og bærekraftige kvaliteten på næringskjeden.

applikasjon

For å få opptak til kurset, vil du bli pålagt å levere sertifisering av et B2-nivå på kompetanse på engelsk. Hvis du ikke har en offisiell språk sertifisering, kan du ta en språkeksamen på campus.

Detaljert informasjon om studieprogrammet finner du i studie manifestet, som inneholder informasjon om studieplanen, opptakskrav, språkkrav, søknadsprosess, opptaksprosedyrer, innmelding og studieavgift.

Utvalgskriterier

Karakterer fra lavere grad (Bachelor eller tilsvarende).

Online søknad

 • Tidlig fugl - for EU og ikke-EU-borgere: 1. mars - 27. april 2018, middagstid
 • Sen søknad - Kun for EU-borgere: 17. mai - 18. juli 2018, kl. 12.00

Publikasjons rangliste

 • Tidlig fugl: innen 15. mai 2018
 • Sen søknad: innen 1. august 2018
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk


Sist oppdatert February 13, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Okt. 2018
Duration
Varighet
2 år
Heltidsstudier
Price
Pris
1,346 EUR
Undervisningsavgift: € 1.345,50 per år
Information
Deadline
Locations
Italia - Bolzano, Trentino-South Tyrol
Studiestart : Okt. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Okt. 2018
Italia - Bolzano, Trentino-South Tyrol
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen