M.Sc. i datateknikk

Generelt

Programbeskrivelse

Big Data og Data Engineering

Big data har vist seg å ha et enormt potensiale, men gir store utfordringer samtidig. På den ene siden driver big data den neste fasen av teknologisk innovasjon og vitenskapelig oppdagelse. Derfor er big data blitt kalt "gullet" til den digitale revolusjonen og informasjonsalderen. På den annen side vokser det globale datamengden i et tempo som ser ut til å være vanskelig å kontrollere. I dette lyset er det lagt merke til at vi "drukner i et hav av data". Overfor disse utsiktene og risikoen krever verden en ny generasjon dataspesialister. Data engineering er et voksende yrke som er opptatt av big data-tilnærminger til datainnsamling, datahåndtering og dataanalyse. Data engineering gir deg oppdatert kunnskap og banebrytende beregningsverktøy, og har alt som trengs for å mestre tiden med big data.

Programfunksjoner

Data Engineering-programmet ligger ved Jacobs University , en privat og internasjonal engelskspråklig akademisk institusjon i Bremen, Tyskland. Det toårige programmet gir en fascinerende og dyp innsikt i grunnlagene, metodene og teknologiene til big data. Studentene tar en skreddersydd læreplan som består av forelesninger, opplæringsprogrammer, laboratorietrening og praktiske prosjekter. Programmet er innebygd i en levende akademisk sammenheng og undervises av anerkjente eksperter. I en unik setting slår studentene seg også sammen med fagpersoner i utvalgte kurs. Kjernekomponenter i programmet og spesialiseringsområder inkluderer:

  • Big Data Challenge
  • Data Analytics
  • Big Data Bases og Cloud Services
  • Prinsipper for statistisk modellering
  • Datainnsamlingsteknologier
  • Big Data Management
  • Maskinlæring
  • Internett av ting
  • Datavisualisering og bildebehandling
  • Dokumentanalyse
  • Internetsikkerhet og personvern
  • Juridiske aspekter av dataingeniør og dataetikk

Bruk kontaktskjemaet for å be om mer informasjon om Data Engineering-læreplanen.

Karrieremuligheter

Etterspørselen etter dataingeniører er enorm - innen industri, handel og offentlig sektor. Fra IT til finansiering, fra bil til olje og gass, fra helse til detaljhandel: selskaper og institusjoner på nesten alle domener trenger eksperter for datainnsamling, datahåndtering og dataanalyse. Med en M.Sc. grad i dataingeniør, vil du utmerke deg i dette mest spennende og givende feltet med veldig attraktive lønninger. Likeledes en M.Sc. grad i dataingeniør kan du gå videre til en doktorgrad. og til en karriere innen vitenskap og forskning.

Søknad og opptak

Data Engineering-programmet starter den første uken i september hvert år. Bruk kontaktskjemaet for å be om detaljer om hvordan du søker. Vi gleder oss til å motta din henvendelse.

Stipend og finansieringsalternativer

Alle søkere blir automatisk vurdert for fortjenestebaserte stipend på opptil € 12.000 per år. Avhengig av tilgjengelighet tilbys ekstra stipend sponset av eksterne partnere til høyt begavede studenter. Videre kan hver innrømmet kandidat be om et individuelt økonomisk pakketilbud med attraktive finansieringsalternativer.

Campusliv og overnatting

Jacobs University grønne og treskygge campus gir mye mer enn bygninger for undervisning og forskning. Det er hjemmet til et interkulturelt samfunn som er uten sidestykke i Europa. Et studentaktivitetssenter, ulike idrettsanlegg, et musikkstudio, en studentdrevet kafé / bar, konsertlokaler og Interfaith House sørger for at du alltid vil ha noe interessant å gjøre. I tillegg tilbyr Jacobs University overnatting for studenter på eller utenfor campus.

Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

Jacobs University is a private English language university located in Bremen and one of the most international academic institutions in Germany. It attracts highly talented and open-minded students fr ... Les mer

Jacobs University is a private English language university located in Bremen and one of the most international academic institutions in Germany. It attracts highly talented and open-minded students from all over the world. More than 1,500 students from over 120 nations currently live and study on our residential campus. In Germany’s leading university rankings, Jacobs University has consistently achieved top marks. Minimér