MA Digital Management Deltid Singapore

Generelt

Programbeskrivelse

Deltid MA Digital Management

Få ferdighetene og kunnskapen du trenger for å drive forandring i en digital verden. Utvikle forstyrrende løsninger på virkelige forretningsutfordringer.

Kjør forandring i en digital verden

Hold deg foran kurven med denne Part-Time MA i Digital Management-programmet på Hyper Island . Bli med oss for å utvikle kjernevirksomhet i designtanking, digital teknologi og forretningstransformasjon for å gå utover sprøytenarkomanen. Du vil også lære å drive innovasjon, lede lag og forstå ny teknologi som FinTech og Smart Cities.

Designet av industrieksperter og akkreditert av et topp 100 universitet i Storbritannia, er dette masterprogrammet utformet for å forberede deg på en ledende rolle i bransjen, og gir deg sanntids innsikt i tankeprosessene som driver noen av verdens mest vellykkede og innovative bedrifter. Du vil bli gitt muligheten til å jobbe med utfordringer i verden gjennom live business briefs fra klienter. Du vil bli utfordret til å skape forretnings- og merkevarestrategier, og utvikle innovative løsninger basert på kreative konsepter.

Du vil begynne på en transformativ reise for å bli en ny type leder , som er adaptiv, samarbeidende og kreativt drevet, som kan gå utover konvensjonell tenkning og praksis for å skape effektive lag og forretningsverdi i en verden med konstant forstyrrelse. På slutten vil du være klar til å tenke strategisk og lede forandring i enhver organisasjon.

Ideell for arbeidende fagfolk, designet for å komplimentere en heltidsposisjon.

Samarbeidsmiljø

Du vil samarbeide med både jevnaldrende og profesjonelle på utfordringer i livet. Vi vil lette og oppmuntre deg til å gå ut av din komfortsone og eksperimentere i et trygt miljø.

Praktisk søknad til din karriere

Dette er en prosjektbasert mastergrad. Du vil jobbe med live forretningsutfordringer i klassen og bruke det du lærer deg tilbake på jobb, som en del av din erfaringsbaserte læringsreise.

Komplementerer ditt opptatt plan

Dette deltidsprogrammet er designet for å møte tidstrykket og læringsbehovene hos travle fagfolk. Du vil maksimere din læring gjennom en kombinasjon av campusdager som gjør at du kan bli bedre på jobben din mens du studerer.

Hva du lærer

Programmet har tre kjernemoduler, tre valgfag fra et utvalg av fem og ett selvstendig forskningsprosjekt. Industrieksperter leder de praktiske prosjektene. Du vil lære gjennom en rekke interaktive samtaler, praktiske workshops, teamutfordringer og dyp refleksjon. Hver modul leveres i blokker på 4 dager hver 6. uke.

Denne masteren er utformet slik at du kan bruke det du har lært i den lærte modulen og teste ideene tilbake på arbeidsplassen din. Dette vil utvide din kunnskap både hvor ideene kommer fra og hvordan andre selskaper bruker ideene til å få konkurransefortrinn.

Stiftelsesdager

Bygg teamet ditt og opprett en gruppekultur, lær Hyper Island metoden og utvikle ferdigheter for å forbedre kreativiteten din.

Design tenkning

Utforsk Design Tenk verktøy og prosesser, og grave inn i beslektede områder som service design og menneskespesifisert design for å løse komplekse problemer.

Digitale teknologier

Forstå kraften til nye digitale teknologier gjennom teoretiske diskusjoner og praktiske workshops.

Transformasjon av virksomheten

Arbeid med forretningsutvikling ved hjelp av banebrytende forretningsmodelleringsteknikker, casestudier og brukerreiser.

Administrere prosjekter og lag

Naviger deg gjennom komplekse, smidige prosesser og forstå menneskelig atferd i lag.

Industri Spesialisering Prosjekt (FinTech)

Utforsk teknologiene, selskapene, ideene og oppstartene som forvandler finans-, betalings- og relaterte bransjer, inkludert bitcoin, blockchain, deling av økonomimodeller og "firma som plattform".

Fremtidig kartlegging (Smart Cities)

En dypere dykk inn i teknologiene og mulighetene for fremtidens SmartCity, se på virkningen på bedrifter, arbeid og familieliv. Dette vil undersøke hvordan internett av ting, store data, kognitiv databehandling og intelligente agenter gjør det mulig for nye tjenester og applikasjoner å endre måten vi studerer, handler, reiser, produserer og underholder oss i fremtidens byer.

Industri Forskning Prosjekt

Finn et problem i din bransje og arbeid for å løse det. I stedet for den tradisjonelle masteroppgaven vil du identifisere et problem, prototype løsninger og dele innsikt basert på din forskning.

Lære med å gjøre

Vi utfordrer deg til å vokse personlig og profesjonelt ved å introdusere nye måter å tenke og lære på. Vår metodikk fokuserer på utdanningsprosessen like mye som innholdet, og vi bruker denne tilnærmingen til å bygge kraftige læringsopplevelser.

Studere mens du jobber

Kombinere læring i skolen med læring på jobb. Du vil tilbringe campus dager i Singapore, kombinert med forskning og oppgaver i din bedrift og hjemme. Hele tiden støttes og inspireres av Hyper Island programledere.

Løse virkelige utfordringer

Fokus på forretnings-, design- og entreprenørutfordringer for å utvikle og teste fremtidens produkter og tjenester. Du vil jobbe individuelt og i lag på ekte kortsetninger satt av virkelige kunder.

Uendelige karrieremuligheter

 • Digital strategi
 • Consulting
 • Forretningsdesign
 • Prosjektledelse
 • Produktledelse
 • Digital markedsføring
 • Kontoadministrasjon
 • Planlegger
 • branding
 • UX / UI Design
 • Digital produksjon
 • Innovasjon
 • entreprenørskap

avgifter

 • S $ 32,390.00 - Singaporeans / PR
 • S $ 37,790.00 - ikke-svenskere

Hva er programkravene?

Alle søkere må ha enten en bachelorgrad (typisk en 2: 1 eller høyere eller tilsvarende internasjonal kvalifikasjon) eller 5 års relevant yrkeserfaring. Alle søkere blir intervjuet for å vurdere deres egnethet til programmet.

Et ord fra våre studenter

"Dette kurset har tatt meg utenom komfortssonen i hver modul og har lært meg hvordan jeg skal håndtere den raskt skiftende digitale verden i mitt faglige liv."

Yoshinori Sakuno

Global administrerende direktør for doq®

"Det er en fantastisk luksus å være i en gruppe som dette. Vi deler så mye inspirasjon, coaching og kunnskap sammen. "

Lotta Schibbye Fredrikson

CEO @Hammer

Våre nyutdannede jobber for fantastiske bedrifter og organisasjoner:

118512_ScreenShot2019-07-17at1.21.44PM.png

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to ... Les mer

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to equip you with the necessary knowledge and skills to lead the change and begin a journey of lifelong learning. Minimér
Manchester , London , Singapore , Stockholm , New York + 4 Mer Mindre