MA Human Resource Management

Leeds Beckett University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

MA Human Resource Management

Leeds Beckett University

Kursdetaljer

Forbedre dine karrieremuligheter i HR-ledelse, folks ledelse og utvikling av mennesker.

Vi vil hjelpe deg med å utvikle seg til en kritisk, effektiv og reflekterende utøver med evner som kreves for medlemskap i Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD).

Vi har lykkes med å levere personell- og HR-programmer i over 40 år, og kvaliteten på vår bestemmelse har blitt anerkjent av CIPD og kvalitetssikringsverket for høyere utdanning. Mange store arbeidsgivere i regionen har støttet sine ansatte til å gjennomføre dette kurset, inkludert Leeds City Council, Leeds NHS Trust, Canal Trust og WM Morrisons Supermarkets PLC.

Hvis du har en PG Diploma Human Resource Management kan du søke å studere de siste 60 studiepoengene i denne kvalifikasjonen for å få MA Human Resource Management.

Kursfordeler

Du vil bli undervist av et erfarent, høyt kvalifisert og dedikert team av forelesere, inkludert en kursleder med betydelig erfaring med ledende mastergrader. Sammenlignet med andre institusjoner har dette kurset et høyere antall kontakt timer og kurset er tre semestre.

På Leeds Business School har vi en godt etablert historie og høy anseelse for CIPD akkreditert kurs. Det er sterke faglige forbindelser med den nasjonale og lokale CIPD-avdelingen. Studentene kommer fra hele verden for dette kurset, og etterspørselen etter dette kurset vokser hvert år. Vi tilbyr personlig veiledning og veiledning, slik at du blir godt støttet.

Vellykket utdannet Jo Bloor, til tross for å ha flere medisinske operasjoner i løpet av hennes MA, var ikke bare vellykket i å fullføre alle sine studier, men har nå gått i partnerskap med et firma av advokater hvor hun skal gi en spesialist HR og opplæringstjeneste. Jo sier "Jeg satte pris på støtten jeg fikk fra kurset i å hjelpe meg med å gjøre en vanskelig personlig tid en givende suksess." Som et resultat har Jo tilbudt å gi fremtidige studenter en plassering i sin virksomhet.

Inntakskrav

Søkere skal enten ha minst en høgskole i høgskolen eller ha tilsvarende erfaring eller opplæring, normalt fra arbeidsmiljøet. Alle egnede kandidater som oppfyller opptakskravene vil bli intervjuet og kreves for å delta i en før-kurs induksjonsøkt. Alle søknader skal støttes av en referanse, enten faglig eller profesjonell. Alle søkere skal tilfredsstille våre engelskspråklige engelskspråklige krav.

IELTS:

IELTS 6.0 med ingen ferdigheter under 5,5, eller tilsvarende kvalifikasjon. Universitetet gir utmerket støtte til enhver søker som kan bli pålagt å foreta ytterligere engelskspråkkurs.

MATURE APPLICANTS

Vårt universitet tar imot søknader fra modne søkere som demonstrerer faglig potensial. Vi krever vanligvis noen bevis på nyere akademisk studie, for eksempel fullføring av et tilgangskurs, men nyere relevant arbeidserfaring kan også vurderes. Vær oppmerksom på at for noen av våre profesjonelle kurs vil alle søkere måtte oppfylle de angitte opptakskriteriene, og i disse tilfellene kan arbeidserfaring ikke vurderes i stedet.

Hvis du ønsker å søke gjennom denne ruten, bør du se vår Universitetserklæring om prioriteringspolitikk.

Vær oppmerksom på at alle søkere til våre universiteter er pålagt å oppfylle vårt standard engelskspråklige krav til GCSE klasse C eller tilsvarende, variasjoner til dette vil bli oppført på de enkelte kursopptakskravene.

Jobbmuligheter

Dette kurset vil gi gode muligheter til å utvikle din karriere. CIPD-kvalifikasjonen er nødvendig for nesten alle britiske baserte HR-jobber. Mens du studerer kurset, vil du kunne bli med i CIPD som studentmedlem, og gi deg tilgang til fagpersonens ressurser og støtte. Du vil uteksaminere med kunnskapen som kreves for profesjonelt medlemskap i CIPD på enten tilknyttet, befraktet medlem eller befraktet stipendiatnivå.

  • Human Resources Manager
  • Leder av menneskelige ressurser
  • Personalsjef
  • Performance konsulent

Karriere Råd

Vårt dedikerte jobb og karriere team tilbyr ekspertråd og en rekke ressurser for å hjelpe deg med å velge og få jobb. Enten du er i ditt første eller siste år, kan du snakke med ansatte fra vår karrierekontor som kan gi deg råd fra å skrive en CV til å søke etter jobb.

moduler

Kjernemoduler

Utvikle ferdigheter for profesjonell praksis

Ledende, Administrerende

Du vil bli introdusert til store debatter om teori og praksis i de spesifikke feltene ledelse, fleksibilitet og forandringsledelse. Du vil også lære om de fire hovedtrinnene i HRM: læring og utvikling; ressurs; belønning og ansettelsesforhold.

Dissertation

Du vil gjennomføre et grundig forskningsprosjekt i et fagområde som passer til kurset og av spesiell interesse for deg.

Strategisk sammenheng med human resource management

Evaluere de viktigste interne og eksterne miljøinnstillingene til moderne organisasjoner, hvor ledere, HR-fagfolk og arbeidstakere samhandler i forhold til miljøturbulens, forandring og usikkerhet.

Alternativmoduler

Opptreden

Utvikle en forståelse av sammenhengen mellom ledelsesfunksjoner, spesielt i ytelses- og belønningsstyring, og evnen til å knytte disse strategisk til organisasjonen.

Design, Levering

Administrere arbeidsforhold

Forstå, analysere og evaluere konkurrerende teorier og perspektiver knyttet til styring av strategier, retningslinjer og prosedyrer for ansettelsesrelasjoner og deres resultater på organisasjonsklima, ansatte og ledelse.

Utvikle ledere

Fokus på læring og utvikling av ledere og ledere innen organisasjoner, slik at du kan vurdere verdien av ledelse og ledelsesutvikling til en organisasjons suksess.

coaching

Ansattes engasjement

Ta en kritisk studie av ansattes engasjement fra perspektiver til utøveren og akademikeren. Forbinde ansattes engasjement til faktorer som ledelse, ytelse, trivsel og organisatorisk forpliktelse.

Sysselsetting lov (HR)

Utvikle konseptuelle forståelses- og evalueringsevner som er avgjørende for effektiv personalepraksis i en rådgivende kapasitet både på strategisk og operasjonell nivå i en organisasjon.

avgifter

Storbritannia

Undervisningsavgiften for året for studenter som kommer inn i 2018/19 er £ 6500. Beløpet du vil betale kan øke hvert år for å ta hensyn til effekten av inflasjon.

Internasjonal 2018/19

Undervisningsavgiften for året for studenter som kommer inn i 2018/19 er £ 12500. Beløpet du vil betale er fastsatt på dette nivået for hvert år av kurset ditt.

fasiliteter

Bibliotek

Biblioteket vårt er åpent 24 timer i døgnet, syv dager i uken, hver dag på året, og gir deg tilgang til spesialiserte bøker og tidsskrifter, læringsplasser, datamaskiner, multimediefasiliteter og utleie av medieutstyr. Tusenvis av bibliotekets digitale ressurser, inkludert e-bøker, e-bøker og databaser, kan nås på nettet på et tidspunkt og sted som passer deg.

The Rose Bowl

Rose Bowl har imponerende undervisningsrom, auditorier, konferansefasiliteter og et ypperlig lokalt rykte som et forretningssenter. Rose Bowl setter våre studenter i sentrum av et dynamisk næringsliv.

Hydra Suite

Du vil bruke Kritisk Beslutning Immersive Simulations i dette anlegget for å utvikle effektive lederskap og gruppe deltaker ferdigheter. Simuleringene replikerer kompleksiteten i virkelige scenarier som vil utfordre beslutningstakere, med sikte på å forbedre beslutningstaking, kritisk tenkning og kommunikasjonsferdigheter.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk


Sist oppdatert February 12, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Campusbasert
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
1 - 2 år
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
6,500 GBP
UK / EU-studenter. Internasjonale studenter: £ 12500 per år.
Information
Deadline