MA Kina Studier

Generelt

Les mer om dette programmet på skolens hjemmeside

Programbeskrivelse

Med fremveksten av Kina som en global økonomisk makt, er det en økende etterspørsel blant organisasjoner og selskaper fra hele verden etter fagfolk med kunnskap om Kinas politiske, økonomiske og sosiale systemer, som også kan snakke kinesisk.

MA China Studies gir deg inngående kunnskap om Kinas historie, politikk, samfunn og økonomi, for å utstyre deg med en omfattende forståelse av Kinas komplekse sosioøkonomiske system.

Denne kunnskapen vil gi deg unik og viktig innsikt, så vel som språkopplæring i mandarin som er kritisk for drift og beslutninger i kinesisk sammenheng.

Hvorfor skal jeg studere Kina-studier på XJLTU?

 • Lær av internasjonale eksperter som vil introdusere deg for forskjellige perspektiver på Kina med ulik faglig bakgrunn, inkludert politikk, historie, økonomi, litteratur, sosiologi og mer;
 • Opplev Kina på første hånd og dra nytte av XJTLU strategiske beliggenhet i Suzhou - et av de mest kulturelt og økonomisk livlige stedene i landet;
 • Dra nytte av våre forskningsbånd med viktige universiteter i Kinas Jiangnan-region (inkludert Shanghai, og Jiangsu og Zhejiang-provinsene), og gir muligheter for deg å tilbringe en periode med studier ved et annet universitet;
 • Tjen en University of Liverpool-grad.

Kunnskaper og ferdigheter

Når du er uteksaminert fra MA China Studies, vil du ha:

 • Omfattende kunnskap om Kinas historie, kultur, samfunn, politikk og økonomi, samt Kinas regionale, teknologiske og sosialpolitiske utvikling;
 • Sterke forsknings- og analytiske ferdigheter, etter å ha fullført et omfattende forskningsprosjekt og avhandling i det avsluttende semesteret;
 • Kinesiske språkkunnskaper, avhengig av individets startnivå og mål.

beijing, temple of heaven, stairs

moduler

Obligatoriske moduler

Semester ett Semester to Semester tre

Ekstra læringsaktivitetsmoduler

Fullføring av ytterligere læringsaktiviteter er nødvendig for å fullføre mastergraden din. Normalt vil nødvendige ALA-timer fordeles jevnt over hvert semester, utgjør 200 timer per semester.

Mulige aktiviteter inkluderer:

 • Kinesisk språkklasser
 • Studietiden i Kina studerer ved et annet kinesisk universitet
 • Praktik med industri

Karriere

Nyutdannede fra dette programmet forfølger karrierer i et mangfoldig utvalg av selskaper og organisasjoner som ønsker å håndtere eller operere i Kina innen felt som internasjonal virksomhet, teknologi, media, helse, myndigheter, diplomati, journalistikk, utdanning og utvikling. Spesielt for internasjonale nyutdannede vil Kinas ekspertise og evne til å snakke kinesisk oppnådd i løpet av programmet forbedre karriereutsiktene i hvilket felt de opererer i.

avgifter

90 000 RMB for hele 18 måneders heltidsprogram.

Studieavgift på universitetet dekker kostnadene for studiet ditt hos oss.

Alumni rabatt

Hvis du er utdannet ved XJTLU , University of Liverpool eller Xi'an Jiaotong University, vil du automatisk få en rabatt på 20 prosent av studieavgiften.

Betalingsalternativer

Masterstudenter har muligheten til å betale skolepenger i avdrag hvert semester. Du kan også velge å betale avgiftene på forhånd ved registrering, i dette tilfellet vil en rabatt på fem prosent av de totale avgiftene bli tilbudt.

Du vil bli bedt om å angi hvordan du ønsker å betale avgiftene når du bekrefter at du aksepterer det ubetingede tilbudet.

stipend

XJTLU tilbyr et sjenerøst stipend på opptil 50 prosent av den totale studieavgiften for alle heltidsstudier basert på faglig fortjeneste. Hvis du ønsker å søke om XJTLU masterstipend, vennligst send inn et stipend-søknadsbrev i søknaden din med begrunnelse for at du bør bli vurdert.

Inntakskrav

Minimum oppføringskrav

Storbritannia

 • Øverste andre klasse (2: 1) æresbevisninger

Kina

 • 211 Prosjekt; Topp 100 av Shanghai-rangeringen i 2019 - 75 prosent eller over
 • Ikke 211 prosjekt; Ikke-topp 100 av Shanghai rangering i 2019 - 80-85% prosent eller over, avhengig av institusjonen din

Merk: Shanghai-rangeringen av de beste kinesiske universitetene er gjenstand for årlig oppdatering href = "http://www.zuihaodaxue.com/zuihaodaxuepaiming2019.html

Kinesiske søkere er ikke pålagt å ta MoE-hovedeksamen.

Nord Amerika

 • 3.0 Kumulativ GPA (av 4) eller 3.2 Kumulativ GPA i de to siste årene av studiet.

Andre regioner

 • Tilsvarende akademiske kvalifikasjoner.

Akademisk bakgrunn

 • En lavere grad (UK 2: 1 eller tilsvarende) i enhver disiplin.

Engelsk Språkkrav

Hvis engelsk ikke er morsmålet ditt eller hvis du ikke har studert på engelsk på gradenivå, må du bevise din engelskkunnskap. Du bør normalt ha en av følgende kvalifikasjoner:

 • IELTS: 7.0 i alle seksjoner
 • TOEFL iBT: 100

Hvis du savner de engelskspråklige kravene 0,5 - 1,0 av et samlet IELTS-bånd, men oppfyller språkkravene for Pre-sessional English (PSE) -kurs (inkludert minimum komponentpoeng eller ekvivalenter), kan du bli akseptert på PSE-kurset underlagt Programdirektørens godkjenning. Etter vellykket påmelding på PSE-kurset, vil du kunne endre XJTLU mesterens XJTLU til 'Ubetinget' på engelsk nivå.

Hvis du er en betinget tilbudsholder , kan du også sende en e-post til pgadmissions @ XJTLU .edu.cn for å søke om å ta den på stedet passordet Engelsk språktest levert av XJTLU i stedet for en IELTS / TOEFL eller tilsvarende.

Vær oppmerksom på at XJTLU kun er tilgjengelig for studenter som har fått et betinget tilbud om å studere ved XJTLU . Universitetet gir en passordtestmulighet for hver innehaver av betinget tilbud. Basert på poengsummen kan studenter bli tatt opp eller kan være pålagt å ta og fullføre det fem eller åtte ukers intensive engelske presesjonskurs.

I tillegg kreves det at studenter som blir tatt opp på et masterprogram ved å ta Pre-sessionional English (PSE) -kurs, skal fullføre engelskspråklige moduler som er oppført i programspesifikasjonen på bestått / ikke bestått grunnlag som en del av deres tilleggslæringsaktivitetsplan under studiene. hos XJTLU .

"Dette unike tverrfaglige masterstudiet om Kinastudier legger vekt på tilnærminger fra både humaniora og samfunnsfag. Lært av et team av forskere som er ledende eksperter på sine felt, tiltrekker dette programmet også et internasjonalt mangfoldig studentorgan."

Keping Wu
Programleder

Slik søker du

Søknader skal sendes inn via vårt online søknadssystem:

 1. Klikk / trykk på gjelder koblingen
 2. Opprett en konto eller logg inn på din eksisterende konto
 3. Fullfør søknaden

Når søknadskontoen din er opprettet, oppgir du nøye all informasjonen som kreves i søknadsskjemaet, og kontroller at informasjonen du oppgir er korrekt, fullstendig og oppdatert. Last opp de nødvendige dokumentene til de tilsvarende feltene.

Du kan logge inn for å se søknadsskjemaet ditt når som helst. Hvis du trenger å gi ytterligere støttedokumenter etter at du har sendt inn søknaden online, kan du sende dokumentene til pgadmissions @ XJTLU .edu.cn (med søknads-ID, navn og anvendt programnavn).

For mer informasjon om hvordan du kan søke på studier ved XJTLU , vennligst besøk siden for hvordan du søker .

Sist oppdatert april 2020

Om skolen

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Les mer

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Minimér