MA Visual Communication

Generelt

Programbeskrivelse

Kursoversikt

Vi tror de mest suksessrike designerne er kulturelle innovatører som gjennom sin praksis informerer, overtaler og underholder. Gjennom vårt MA visuell kommunikasjonskurs vil du utvikle en selvsikker designstemme og skape en enestående portefølje av arbeid i beredskap for den moderne profesjonelle verdenen.

Du vil utforske mekanismene for å formidle budskap og mening gjennom et bredt spekter av medier, du vil bli oppmuntret til å utvikle nye ferdigheter for å styrke og informere designpraksisen din, og du vil få en forståelse av ferdighetssettene som kreves for utskrift, bevegelse, og digital design.

Du vil også ha muligheten til å forbedre din praksis på områdene som trengs for å bli en kreativ leder og gå videre til en karriere innen det brede feltet av visuell kommunikasjon, som inkluderer områder som trykte medier, brukeropplevelse, bevegelsesdesign, webdesign , utstillingsdesign og reklame, i samarbeid med andre medlemmer av vårt kreative samfunn.

MA Visuell kommunikasjon er designet for å hjelpe deg med å utvikle en stemme som forfatter og innovatør, og utstyrer deg med ferdighetene og kunnskapene for å identifisere og løse designproblemer i tverrfaglige miljøer, inkludert tradisjonell og digital utskrift, bevegelige bildesuiter og 3D-studioer.

Du lærer å tilnærme design som en agent for endring - en strategi for å positivt transformere atferd på ønskelige og bærekraftige måter.

Ledet av Hugh Harwood og et team av erfarne profesjonelle designere med forbindelser på det høyeste nivå av industrien - inkludert Slawa Harasymowicz, Vida Vega og Jayoon Choi - vil du lære deg gjennom en rekke forelesninger, prosjektbriefer, workshops, skriftlige oppgaver, gruppe kritikk og individuelle opplæringsprogrammer.

Lengde på studiet:

 • Ett år på heltid eller to år på deltid

Kursdetaljer

Term ett

Definere praksis

 • Du vil utforske kreativ praksis for å informere den detaljerte utviklingen av prosjektforslaget senere på kurset. Enheten har som mål å gi et strukturert rammeverk som lar deg undersøke potensialet til metoder, ideer og temaer i fagområdet ditt, samt hjelpe til med å informere og lokalisere din praksis.

Term to

Kontekst og metode

 • Gjennom en serie foredrag og seminarer vil du aktivt delta i en rekke aktuelle debatter som gir kulturell og intellektuell kontekst for vurdering av ideer i visuell kommunikasjon. Programmet tar opp tverrfaglige spørsmål gjennom diskusjon av teori og vurdering av spesifikt designledet arbeid og tekster.

Prosjektutvikling

 • I denne enheten vil du utvikle temaene og fokuset for sluttprosjektet ditt, evaluere og teste ut målene for forslaget ditt over en vedvarende periode med selvstyrt studie. På dette stadiet vil utviklingen av prosjektet ditt bli veiledet og stilt spørsmål ved gjennom veiledninger, gruppekritikk og presentasjoner, som vil støtte fremdriften i arbeidet ditt og gi streng kritisk vurdering fra ansatte, fagfeller og profesjonelle utøvere. Mens du oppmuntrer til fortsatt utforskning og avhør av ideene dine, vil du fortsette prosessen med å utvikle passende metoder og strategier for prosjektets realisering når du begynner å jobbe mer selvstendig som forsker og utøver, og foredle forskningsspørsmålene dine og forskningsmetodene du bruker .

Term tre

Realisering og formidling

 • Du vil bruke kunnskap og erfaring fra tidligere enheter til realiseringen av det endelige MA-prosjektet - kulminasjonen og konsolideringen av studiene dine i form av et løst stykke eller arbeidsmasse. Det skal vise sammenheng og innovasjon på et profesjonelt oppløsningsnivå. Du vil også bli nødt til å utarbeide en kritisk artikkel som skal reflektere over det konkrete praktiske resultatet av MA-prosjektet, dets tolkning og suksess som en demonstrasjon av din tilnærming til kreativ praksis gjennom forskning.

Gebyrer og tilleggskurs

Studieavgift

Kursavgiftene per år for 2020-påmelding er:

 • Storbritannias og EU-studenter på heltid - £ 8000
 • Storbritannias og EU-studenter på deltid - £ 4.000
 • Internasjonale studenter på heltid - £ 16 250 (standardavgift)
 • Internasjonale studenter på heltid - £ 15 600 (full avgift for tidlig betaling)

Ekstra kurs koster

I tillegg til studieavgiftene, kan du se de ekstra kurskostnadene for 2020-oppføring.

Disse avgiftene stemmer bare for det oppgitte studieåret. Kostnadene kan øke hvert år i løpet av en student med fortsatt registrering på kurs i tråd med inflasjon (med forbehold om en maksimal regulert skolepengergrense). Eventuell justering for fortsatte studenter vil være på eller under RPI-X-prognosesatsen.

Gebyrrabatter og stipend

For å støtte alle våre nåværende studenter og våre nylige studenter i Storbritannia og EU til å komme videre til neste studienivå, har vi utviklet et nytt spekter av gebyrrabatter på en rekke kurs.

 • Les mer om gebyrrabatter

fasiliteter

Visuelle kommunikasjonsfasiliteter inkluderer dedikerte studioer med plass for både personlig og gruppearbeid; digitale mediesuiter med Mac-er programmert med den nyeste industridesignprogramvaren, inkludert Adobe Creative Suite, Final Cut Studio, Final Cut Pro, Soundtrack Pro og Autodesk Maya. Vi har fotostudioer og prosesserer og trykker mørkerom for svart-hvitt filmbasert fotografering; trykkingstudioer med tilgang til litografi, silketrykk, etsing og reliefftrykk.

Hva våre studenter sier

"Å studere ved UCA er definitivt en av de største opplevelsene jeg har hatt. Jeg kan føle kreative og energiske vibber overalt på campus. UCA-teamet på campus er veldig hjelpsomme og vennlige, de er støttende på mange måter, uavhengig av om vi trenger faglige eller personlige råd. "

Ka I Lei, MA Visuell kommunikasjon

Inntakskrav

Storbritannias inngangskrav

 • En utdanning eller tilsvarende kvalifikasjon i faget eller en tilhørende disiplin

og / eller

 • Relevant arbeidserfaring, som demonstrerer evnen din til å studere på høyere nivå.

Det vil også bli vurdert søkere som kan gjøre en sterk sak for opptak i forhold til et bestemt prosjekt og kan demonstrere deres potensial for å fullføre kurset på en tilfredsstillende måte.

Internasjonale opptakskrav

For å se tilsvarende innreisekrav for ditt land, vennligst sjekk nettstedet vårt.

Din portefølje

Vi krever at du deltar på en søkerdag og tar med deg porteføljen din for vurdering. Ytterligere informasjon om hvordan du sammenstiller en portefølje, og de spesifikke kravene til eksempler på arbeid som skal inkluderes, vil bli gitt på søkerportalen etter at du har søkt.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Les mer

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Minimér
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Mer Mindre