MA i Digital Experience Design

Generelt

Programbeskrivelse

Hyper Island 's MA i Digital Experience Design programmet er opprettet som svar på etterspørsel fra industrien. Programmet tar sikte på å bygge bro mellom det nåværende gapet mellom hva skolene lærer og hva en designer trenger å vite for å bygge produkter, tjenester og systemer innen industrien

Et flott første skritt for å forstå forståelsen om MA Digital Experience Design er for deg, er å lese gjennom alumni Dan Nesslers opplevelse. Han fremhever at en designer som en rolle er i stadig utvikling. Som produkt i dag er sjelden bare fysisk, og forbrukernes forventninger er høyere enn noensinne. Utfordringen for designere er å designe og levere meningsfulle opplevelser, både online og offline.

MA i Digital Experience Design vil hjelpe deg med å utvikle dine tekniske, kreative og strategiske ferdigheter som en erfaren designer for å lede forandringen i denne utviklende bransjen.

Du vil utforske erfaringsdesign og relaterte felt som service design og interaksjonsdesign, forståelse for menneskelig atferd, streng forskning, digital teknologi og prototyping, prosjektledelse, forretningsområder samt lære å bygge og lede et effektivt team.

Du vil gi oss grunnlag for roller på tvers av menneskets sentrert design som Experience Designer, Information Architect, Interaction Designer og Service Designer. Inne i disse rollene vil kandidatene kunne designe og utvikle erfaringer, produkter og tjenester av høy kvalitet. Du vil kunne jobbe på tvers av faglige, kulturelle og geografiske grenser for å designe innovative løsninger for å møte bruker- og forretningsbehov. Fremfor alt vil du være i stand til å operere strategisk som agent for forandring og ha kunnskap, ferdigheter og kompetanse til å jobbe i forkant av denne raske bransjen.

"Du kan kalle denne typen arbeidstjeneste design, erfaring design, design tenkning, strategisk design, system design, eller til og med organisatorisk design. Avhengig av definisjonen, er denne tilnærmingen til å løse problemer virkelig viktig. De presserende, komplekse samfunnsmessige utfordringene våre lokalsamfunn og bedrifter står overfor, krever at designere tar opp sitt spill og utdanner seg med de ferdighetene og evner som er nødvendige for å designe i dette stadig utviklende terrenget " - Lauren Currie, medstifter, Snook

MA Digital Experience Design representerer et alternativ i bransjeledende læring her i Storbritannia. På Hyper Island vil du bli nedsenket i samarbeidende og høykvalitets læringsmiljøer som speiler den moderne arbeidsplassdynamikken. Vi verdsetter både profesjonell og personlig utvikling, og vi søker å hjelpe deg med å oppnå det ved å støtte deg med nye metoder, verktøy og kunnskap for å utvikle dine evner. Etter oppgradering vil du motta en Master of Arts-grad tildelt av Teesside University.

Hva du lærer

Digital strategi

Forretningsmodellering

Arbeider med agile / magre prosesser

Fremvoksende og etablerte teknologier for å skape erfaringer

Human-sentrert design prosesser

Idegenerering, valg og utvikling

Behavioral psykologi

Deltakende forskningsverktøy

Bygg balansert lag for å møte prosjektkravene

Globalt og eksternt samarbeid

Ledelse og gruppedynamikk

Uendelige karrieremuligheter

UX Design

Visuell design

Interaksjonsdesign

Informasjonsarkitektur

UX Arkitektur

Service Design

Prosjektledelse

Takket være programinnholdet vil du være dyktig på en rekke ferdigheter og evner, inkludert:

  • Utvikle en design strategi som svar på en klient brief

  • Behandle kommersielle kundeforhold effektivt og kunne tonehøyde ideer

  • Demonstrere ferdigheter i personlig utvikling og samarbeid

  • Bruke Hyper Island metoden og bidra til effektivitet og produktivitet i grupper

Krav

Bachelorgrad eller i stedet for en 3-5 år med relevant arbeidserfaring

Ikke-UK / EU-studenter er pålagt å bevise sine engelske ferdigheter. Du må oppnå en IELTS-akademisk poengsum på 6,0 eller høyere og kan score minst 5,5 på hver seksjon. Dette språkkrav er kun aktuelt hvis du ikke har mottatt engelsk utdanning på universitetsnivå eller er fra et land der engelsk ikke er det viktigste språket.

* Visa informasjon:

Hvis du er en internasjonal student, kan du trenge et Visa for å studere i Storbritannia. Du kan bli pålagt å søke om Student Visitor Visa som gir deg 6 måneder i Storbritannia kun for studieformål. Med dette visumet er du pålagt ved lov å forlate Storbritannia senest 6 måneder etter oppføring. Dette betyr at internasjonale studenter med studentvisumvisum må oppfylle deres krav til industriforskningsprosjekt utenfor Storbritannia.

Mer informasjon om hvorvidt du må ha visum og veiledning om hvordan du gjør søknaden kan du finne her: https://www.gov.uk/check-uk-visa

Svenske søkere kan søke om CSN (statlig studielån / stipend) for MA Digital Experience Design-programmet. Søk bare som vanlig via csn.se og oppgi Teesside University som studieplassering.

BAC akkreditert

Vi er stolte av å dele at vår MA Digital Experience Design er BAC Accredited. Dette er et ledende merke for utdanningskvalitet for utdanningssektoren og tildelt etter en streng inspeksjon av vår Manchester-skole, dets stab og læringsmiljø.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to ... Les mer

Hyper Island designs learning experiences that challenge companies and individuals to grow and stay competitive in an increasingly digitized world. Our range of immersive programs and courses seeks to equip you with the necessary knowledge and skills to lead the change and begin a journey of lifelong learning. Minimér
Manchester , London , Singapore , Stockholm , New York + 4 Mer Mindre