MA i engelsk litteratur

Generelt

Programbeskrivelse

MA i engelsk litteratur er designet rundt din utvikling som leser og forsker i litteratur; som en kritisk og reflekterende lærd; og som formidler og kunnskapspresentant. Den kombinerer nåværende vitenskapelig undersøkelse med fremme av overførbare faglige og profesjonelle ferdigheter. Det inviterer deg til å bidra til diskusjoner, debatter og prosjekter som transformerer disiplinen nå med forskningsledede moduler informert om personalets nåværende interesser, publikasjoner og samarbeidsprosjekter. Basert på en modulstruktur og en imøtekommende tidsplan, er dette kurset egnet for både deltid og heltidsstudier.

Nøkkelord

 • Pris: Masters
 • Varighet: 1 eller 2 år
 • Studiemetode: Heltid / deltid
 • Startdato: september
 • Tildelingsinstitusjon: Bishop Grosseteste University
 • Institusjonskode: B38

Om dette kurset

Vår MA i engelsk litteratur er ideell hvis du ønsker å utvide og utvide ditt engasjement med engelsk litteratur. Du vil utforske en rekke litterære sjangre, tilnærminger og temaer i en kontekst etter opplysningstid, fra 1780 til i dag gjennom to teamlærte moduler som avdekker nye og mørkere sider i litteraturen, samt innovative måter å tolke fortiden og nåtiden gjennom forskjellige perspektiver, og fire moduler ledet av en veileders forfølgelse av utvalgte forfattere, litterære perioder, sjangere og temaer.

Du vil få avansert kunnskap om litteratur på engelsk, krefter fra litteraturkritisk analyse, forskning, uavhengig stipend og kunnskapsoverføring gjennom gode kommunikasjonsevner. Dette kurset utstyrer deg med svært etterspurte ferdigheter innen organisering, prosjektledelse, levering, kontakt, problemløsning og samhandling. Fleksibel og levende, det gir deg muligheten til å forfølge dine egne interesser i en rekke skriftlige og verbale oppgaver.

BGU English har en etablert forskningskultur, og du vil bli invitert til å bli med personalet vårt på vanlige litterære arrangementer, workshops og presentasjoner. Du vil bli oppfordret til å delta i forskningsseminarer, konferanser og andre offentlige arrangementer. I 2014 Research Excellence Framework (REF) ble 83% av arbeidet som ble levert av engelsk stab vurdert til å være av 'internasjonal' kvalitet, inkludert forskning som ble ansett som 'verdensledende' i originalitet, betydning og strenghet.

Hva vil du studere

Studenter på dette kurset studerer for tiden noen eller alle av følgende moduler

Kursmoduler

 • Teoretiserende litteratur: kritiske rammer
 • Litteratur i tid
 • Innramming sjanger
 • Den mørke siden av litteraturen
 • Forfatteren i fokus
 • Tematiske tråder
 • Dissertation

Weathered books

Inntakskrav

Det forventes normalt at du har, eller spådd å ha, minst en 2.2 utdannelse i engelsk litteratur eller en relatert disiplin.

Hvis du har en annen grad på 2.2 eller høyere, avhengig av innholdet, blir du bedt om å demonstrere tilstrekkelig fagkunnskap knyttet til programinnholdet. Dette vil bli vurdert ved intervju og søknad.

BGU er forpliktet til å utvide tilgang og deltakelse, og vi følger en streng policy for ikke-diskriminering.

Hvordan vil du bli undervist

Gjennom dette kurset vil du bli tilbudt individuelle, uavhengige moduler levert gjennom en fleksibel tidsplan (som også kan huse en deltidsstudierute). Det gir mangfold både i innhold og struktur, med lengre moduler som gir bredde og omfang, supplert med spesialmoduler som gir dybde og fokus. Du vil kunne skreddersy vurderingen i henhold til dine egne interesser og produsere din individuelle avhandling.

evaluering

Undervisningen vil være basert på uavhengige forskningsoppgaver som mates inn i vanlige seminarer med små grupper. Gjennom en kombinasjon av ekspertkommentarer og kritisk diskusjon, vil studentene tilegne seg ferdighetene og rammene som kreves for en rekke muntlige, skriftlige og forskningsorienterte vurderinger. Disse litterære vurderingene vil utvikle avanserte kommunikasjons- og presentasjonsferdigheter for et mangfold av profesjonell fremtid.

Karrierer og videre studier

Dette masterkurset vil forberede deg på en rekke yrker som er avhengige av avanserte kritiske, litterære og analytiske ferdigheter, og som også avhenger av den sofistikerte kommunikasjons- og forskningsevnen du får. Dette kan omfatte karrierer som undervisning, publisering, bibliotek, journalistikk, profesjonell skriving eller innen akademia (gjennom å skaffe seg doktorgrad). Imidlertid trenger en Masters in English ikke resultere i en karriere som er spesielt knyttet til faget. Våre kandidater vil også ha en sterk posisjon til å gå over i yrker knyttet til markedsføring, ledelse eller PR.

Brukerstøtte

Å studere ved BGU er en student-sentrert opplevelse. Ansatte og studenter jobber sammen i en vennlig og støttende atmosfære som en del av et intimt fellesskap. Du vil kjenne hvert medarbeider personlig og føle deg trygg på å henvende seg til dem for å få hjelp og råd, og ansatte vil kjenne deg igjen, ikke bare ved synet, men som et individ med unike talenter og interesser.

Vi vil være der for å støtte deg, personlig og faglig, fra induksjon til eksamen.

Avgifter og økonomi

Mye informasjon om studentfinansiering er tilgjengelig fra mange kilder, men det er noen ganger forvirrende og motstridende. Derfor prøver vi på BGU å gi deg all informasjon og støtte vi kan hjelpe deg gjennom hele prosessen. Studentrådgivningsteamet vårt er eksperter i å hjelpe deg med å ordne finansieringsordningene for studiene dine, og tilbyr en rekke tjenester for å veilede deg gjennom alle aspekter av studentfinansiering trinn for trinn.

For alle søkere er det fulle instruksjoner på UCAS for å gjøre det så enkelt som mulig for deg å fylle ut din online søknad, pluss hjelpetekst der det er aktuelt.

Sist oppdatert okt. 2020

Om skolen

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... Les mer

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Minimér