MA i internasjonal lov og tvister

Generelt

Programbeskrivelse

Master of Arts Degree i internasjonal rett og tvisterløsning gir studentene en forståelse av hvilken rolle internasjonal lov og institusjoner spiller i oppgjør av internasjonale og transnasjonale tvister. Denne spesialiseringen undersøker rollen som nasjonale og internasjonale domstoler i å bidra til bilæggelse av tvister. Ettersom internasjonal og transnasjonal avgjørelse har fått en mer fremtredende rolle i internasjonale relasjoner, er det viktig å forstå hvordan disse globale og regionale domstolene reagerer på utfordringene fra det tidlige 21. århundre. Studentene vil undersøke lovens rolle i tradisjonelle og ikke-så tradisjonelle territoriale og grense tvister, og få en oversikt over havretten. Og til slutt vil de undersøke det stadig viktigere området for tvisteløsning i internasjonale økonomiske relasjoner, som vil omfatte investeringsvoldgift.

Kurseksempler

 • Global lov og menneskerettigheter
 • Regionale mekanismer for beskyttelse av menneskerettigheter
 • Arbeider i konflikt- og postkonfliktområder - Feltopplæring
 • Verktøy for konfliktløsning og transformasjon

Student kropp

University for Peace er preget av mangfold og multikulturalisme. For 2018-2019 har vi 174 studenter fra 55 land (166 kvinner mot 58 menn). Som et resultat er vår campus alltid full av studentaktiviteter, de fleste av dem organisert av studentene selv. I de siste årene har vi hatt yoga klasser, samtale klasser på forskjellige språk, feiringen av kulturelle netter (asiatisk natt, latinsk natt, europeisk natt osv.), Samt institusjonelle aktiviteter åpne for studenter (Zumba klasser, akademisk "brun bag "lunsjer, etc.).

Karrieremuligheter

Nyutdannede av disse programmene vil få kunnskap, kapasitet, ferdigheter og motivasjon relevant for profesjonelt arbeid i internasjonale, nasjonale og lokale myndigheter eller sivile samfunn byråer og organisasjoner. UPEACE Alumni er forberedt på å lykkes i felt relatert til konfliktanalyse, oppløsning og transformasjon; vold; nedrustning; fredsskapende, fredsbevarende og fredsbygging; reform av sikkerhetssektoren; lokal / global rettferdighet; transnasjonal organisert kriminalitet; konflikt og fredssensitiv politikk, samt i tribunaler på lokalt, regionalt og globalt nivå, for ikke å nevne freds- og konfliktstudier / forskning.

Opptakskrav

Følgende dokumentasjon er nødvendig for å fullføre søknadsprosessen for UPEACE på campus MA-programmene. Vær så snill og vær klar før du begynner din online søknadsprosess, da de må lastes opp i systemet.

Nødvendige støttedokumenter som skal lastes opp:

 • Engelsk ferdighetsprøvepoengrapport (TOEFL, IELTS)
 • Angivelse av formål
 • Anbefalingsbrev
 • Offisiell grunnskole (Bachelor-grad) transkripsjoner og grad sertifikat
 • Curriculum Vitae eller CV
 • UPEACE godkjenning av økonomisk ansvar
 • Kopi av pass (forside med kun bilde)
 • Passportstørrelse

Den elektroniske søknaden krever elektronisk (PDF) skanning av nødvendige dokumenter. Skulle opptak gis, vil det etter hvert bli påkrevet følgende dokumenter i offisiell hard copy:

 • Engelsk ferdighetsprøvepoengrapport (TOEFL, IELTS) - hvis aktuelt
 • Offisiell grunnskole og sertifikat (og engelsk oversettelse hvis aktuelt)
 • Seks (6) passportstørrelser.

Ved innsending av elektronisk søknadsskjema og støtter opplastede dokumenter, vil UPEACE Admissions-systemet sende en automatisk bekreftelses-epost. Dato og klokkeslett for innsending vil bli notert i systemet. Søknader mottatt etter fastsatt frist vil bli vurdert for opptak for det følgende studieår. Hver søknad mottatt innen fastsatt frist vil bli vurdert for fullstendighet. En annen bekreftelse vil bli sendt til søkeren av Admissions Officer, informere ham / henne om statusen for hans / hennes søknad, om den er fullført og kan videreføres til akademisk gjennomgang.

Vi er ikke i stand til å gi noen informasjon om statusen til søkere over telefon eller til tredjepart. Informasjon vil bare bli gitt til søkeren ved hjelp av e-posten som er oppgitt i søknadsskjemaet på nettet. Vennligst send eventuelle e-postforespørsler til opptak @ UPEACE .org.

Vennligst skriv inn søknadsnummeret ditt før du sender inn søknaden din, da dette nummeret ikke er tilgjengelig for opptakskontoret og ikke kan gjenopprettes.

Viktige datoer:

 • Startdato for kurs: 20. august 2020
 • Klassens fullføringsdato: 11. juni 2021
 • Sluttdato for den akademiske perioden: 31. juli 2021
 • Frist for å motta opptakssøknader: 15. mars 2020
 • Programvarighet: 11 måneder
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

The vision of the University for Peace is to be a forward-thinking, transformational and inspirational educational institution dedicated to the goals of quality teaching, research, and service for ser ... Les mer

The vision of the University for Peace is to be a forward-thinking, transformational and inspirational educational institution dedicated to the goals of quality teaching, research, and service for serving humanity in building a peaceful world. Minimér
Ciudad Colón , San Pedro + 1 Mer Mindre