Les den offisielle beskrivelsen

Kursinnhold

MA-programmet i lingvistikk tilbyr enten en avhandling (forskning) eller et ikke-oppgave (generelt) spor. Begge sporene har tre mål: (1) å avsløre studenter til aktuelle forskningstemaer i feltet (2) for å engasjere studenter i vitenskapelig diskurs, forskningsmetodikk og kritisk resonnement; (3) å trene studenter i akademisk skriving og bruk av faglig litteratur. Målet med avhandlingssporet er i tillegg at studentene skal gjennomføre opprinnelig forskning som bidrar til feltet.

Begge sporene er toårige programmer.

1. Oppgavespor

Studentene kan velge blant de ulike kursene som tilbys. Alle studentene i dette sporet må imidlertid ta metodikk-kurset i sitt første år. I tillegg må de valgte kursene inneholde minst ett kurs i syntaks og minst ett emne i semantikk. Alle MA kurs er kjørt som seminarer og krever et endelig papir.

Samlet sett tar studentene i oppgaveløpet 24 poeng (6 kurs på 4 poeng hver), bestående av 50% av sluttkarakteren. De skriver også en avhandlingsoppgave (12 poeng), bestående av 50% av sluttkarakteren. Studentene må også delta på instituttets seminar i løpet av de to studieårene.

Alle forskerstuderende oppfordres til å velge en rådgiver og begynne å jobbe med sitt avhandlingsforslag (3 sider pluss bibliografi) før slutten av sitt første år.

Utmerkede studenter kan velge et spesialspor i Computational Lingvistikk, med godkjenning av rådgivende språkvitenskapsrådgiver, prof. Ariel Cohen. Dette sporet inneholder følgende tre kurs fra Datavitenskap: Introduksjon til datavitenskap, datastruktur og et kurs i natursprogbehandling, uten behov for ytterligere forutsetninger. Kursene i datastruktur og NLP er 8 poeng mot MA-graden.

2. Ikke-oppgavespor

Studentene kan velge blant de ulike kursene som tilbys. Studentene i dette sporet tar 36 poeng (9 kurs på 4 poeng hver), bestående av 80% av sluttkarakteren, samt en endelig hjemmeeksamen (bestående av 20% av sluttkarakteren). Eksamen integrerer materialer fra kursene som studentene har studert i MA-programmet.

Avdelingen tilbyr også et kombinert spor av litteratur og lingvistikk. I dette sporet tar studentene 36 poeng (9 kurs på 4 poeng hver) der både lingvistikk og litteraturkurs er representert (minimum 8 poeng for hvert felt, maksimalt 24 poeng). Opptil 8 poeng er utpekte kurs for dette sporet. Dette sporet kombinerer avanserte kurs i litteratur og lingvistikk og er spesielt egnet for engelsk lærere hvis BA-studier dekket begge områder og som er interessert i begge felt. Studentene skriver en endelig hjemmeeksamen ved slutten av sitt andre år i programmet.

Program undervist i:
Engelsk

Se 10 flere kurs fra Ben-Gurion University of the Negev »

Dette kurset er Campus based
Startdato
Okt. 2019
Duration
2 år
Heltid studier
Pris
5,000 USD
5000 $ per år
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Okt. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato