MA i migrasjonsstudier

Generelt

Programbeskrivelse

MA i migrasjonsstudier er et tverrfaglig masterprogram som undervises på engelsk som gir studentene muligheten til å engasjere seg kritisk i nasjonale og internasjonale spørsmål som er i forkant av dagens debatter rundt migrasjon og politikk. Programmet er designet for lidenskapelige studenter med sterk utdanningsbakgrunn, yrkesdrift og helst tidligere profesjonell eller aktivistisk erfaring. Studentene blir først utsatt for de viktigste teoretiske perspektivene og deretter for de profesjonelt orienterte migrasjonsprinsippene. Ledet av lærde og utøvere innen migrasjon, inkluderer emner som dekkes i kursene innvandrings- og statsborgerskapspolitikk; perspektiver på flyktninger, asylsøkere og humanitær hjelp; og utfordringene med sosial, kulturell og økonomisk integrasjon. Programmet gir også muligheter til å lære om profesjonell migrasjon og den globale middelklassen, orientert mot studenter som er interessert i spørsmål om jobbflytting og overnatting til nye sosiale og kulturelle miljøer. Studentene får praktisk erfaring gjennom feltarbeid og er i stand til å spesialisere seg i migrasjonsområder i henhold til deres personlige preferanser.

Studiet inkluderer også et studiespor der studenter kan studere et semester i utlandet i et av flere utvekslingsprogrammer ved universiteter tilknyttet TAU. Dette sporet er ikke åpent for studenter hvis påmelding til Migration-programmet vil bli støttet av United States Federal Student Aid på grunn av begrensninger i bruken av slik hjelp.

Karriere Suksess

Mastergraden i migrasjonsstudier forbereder kandidatene våre på karrierer i både offentlig og privat sektor. Flertallet av studentene som studerte i programmet, hadde migrasjonsrelaterte jobber 3-4 år etter studiene. Noen hadde statlige jobber, og andre var i ikke-statlige organisasjoner og grasrotorganisasjoner. Flere av kandidatene ble gründere innen migrasjonsfeltet, og enda en gang studerer doktorgrader ved universiteter over hele verden. Lær mer om dette fra våre alumni-attester.

Målet med programmet

  • Å gi omfattende kunnskap om innvandring som et historisk, sosialt og politisk fenomen, og å fremme sammenlignende innsikt på tvers av fagområder.
  • For å introdusere studentene til teoretiske grunnlag for migrasjon og å gjøre studentene kjent med de forskjellige former for migrasjon, kreftene som driver migrasjon, forholdene og hindringene for integrering av innvandrere, samt forskjellige politiske verktøy for å håndtere fenomenet.
  • Å utvikle studentenes analytiske og forskningsevner via trening i et bredt spekter av kvalitative og kvantitative metodiske verktøy.
  • Å kombinere akademisk trening med faglig kompetanseutvikling gjennom et internship i feltet og workshops med erfarne utøvere.
  • Programmet blir undervist på engelsk for å eksponere studenter for nyskapende forskning om migrasjon, for å la studentene komme inn i den faglige diskursen om temaet, for å fremme sosiale og akademiske nettverk mellom israelske og internasjonale studenter, og for å oppmuntre til utveksling med parallelle programmer undervist ved universiteter. jorden rundt.

Om Tel Aviv University

Tel Aviv University ligger i Israels kulturelle, økonomiske og forretningsmessige hjerteområde, og er den største og mest omfattende av Israels høyere utdanningsinstitusjoner. TAU er aktiv i de fleste områder av undervisning og forskning og spiller en sentral rolle i alle områder av økonomisk, sosial og nasjonal debatt. I dag deltar over 29 000 studenter i universitets 105 ulike avdelinger og 27 skoler i ni fakulteter.

De beste studentene i Israel søker å oppnå en utdannelse og et yrke ved TAU og nyte sin frie og livlige atmosfære. Den vakre og romslige campus ligger i forstad Ramat Aviv, like nord for byen, minutter fra sentrum av Tel Aviv. TAUs nærhet til den kunstneriske og kommersielle hovedstaden i Israel gjør det mulig for elevene å absorbere det beste av israelsk kultur og samfunn, samt dens livlige kullinariske scene og middelhavs sandstrender.

118245_U52A7083.jpg

Sist oppdatert sep. 2020

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Om skolen

The Social Sciences study the collective aspects of the human experience as revealed in culture and the many forms of social organization. Since its foundation in 1964, the Faculty of Social Sciences ... Les mer

The Social Sciences study the collective aspects of the human experience as revealed in culture and the many forms of social organization. Since its foundation in 1964, the Faculty of Social Sciences at Tel Aviv University has set its goal to further our understanding of social forms in general and of Israeli society in particular. Located in Israel's largest metropolitan area - its business and cultural center - the Faculty of Social Sciences at Tel Aviv University offers diverse and vibrant research and learning environment. Minimér
Tel Aviv-Yafo