MA i organisasjons Coaching

Generelt

Programbeskrivelse

Utdannet Master i organisasjons Coaching vil være i stand til å automatisk liderarse og administrere gruppen og organisatoriske endringer, ved hjelp av ulike ferdigheter og verktøy fra sin opplæring som en fenomenologisk Coach. I sin tur, kan du levere dine ferdigheter til tjeneste for mennesker, systemer og organisasjoner, fokusere sin innsats på utvidelse av muligheter knyttet til måloppnåelse, samt en høy individuelle og organisatoriske trivsel.


Opptakskrav/>

  • Costulantes chilenere og utlendinger som kommer inn en mastergrad i Universidad UNIACC må vise sin lavere grad eller en profesjonell, original eller legalisert før en notarius, nivået og innholdet i gradsstudier er tilsvarende de som kreves for å få en bachelorgrad. I tilfelle av utenlandske søkeren, må den presentere sin akademiske grad eller profesjonsgrad apostille eller godkjent av den chilenske konsulatet i hjemlandet og i Utenriksdepartementet i Chile.
  • Presentere klar og leselig kopi av begge sider av identitetskortet.
  • Oppfyller de andre kravene for opptak fastsatt av universitetet for det aktuelle programmet.


Beskrivelse av Mode/>

Fjernundervisning kombinerer bruk av nyskapende undervisning og læringsressurser gjennom en virtuell læring og klasserom klasser på Universidad UNIACC . Det tillater elevene, på sine egne premisser, fremme deres læring og personlig disiplin, selvledelse tid, forene studier med arbeid og personlige liv, få maksimal nytte av individuell motivasjon.


maske/>

Ordningen er referanse fagene og kan ha endret seg. Vilkårene for gjennomføring av praktiske aktiviteter titulere og / eller produksjon klasse, er tilgjengelige i forskrift av universitetet.


feltarbeid/>

  • executive coach
  • organisasjons~~POS=TRUNC Coach
  • konsulent
  • Områder i HR og organisasjonsutvikling
  • Chiefdoms og management


Er plikt skatt pålagt og påmeldinger?/>

For informasjon om tariffer og verdi tidlig neste klasse, kan du kontakte inntakskontoret Department.

Sist oppdatert Februar 2018

Om skolen

University of Arts, Sciences og kommunikasjon, UNIACC, er et selskap av autonome Privat høyere utdanning. Visjonen er å bli et universitet anerkjent for å tilby kvalitet høyere utdanning i ulike forme... Les mer