close

Filtre

Se resultater

Master of Arts studier i Økonometri 2020/2021

For å fremme utdanningen til et høyere nivå, bør du vurdere å ta et mastergradsprogram etter at du har tjent din lavere grad. Med økt fokus på å få en karriere etter oppgradering og et avansert utdanningsnivå, kan det være en utmerket mulighet for de engasjerte. Hva er en MA i økonometri? Tenk på det som krysset mellom tradisjonell økonomi og de mer matematiske og statistisk-sentre… Les mer

For å fremme utdanningen til et høyere nivå, bør du vurdere å ta et mastergradsprogram etter at du har tjent din lavere grad. Med økt fokus på å få en karriere etter oppgradering og et avansert utdanningsnivå, kan det være en utmerket mulighet for de engasjerte.

Hva er en MA i økonometri? Tenk på det som krysset mellom tradisjonell økonomi og de mer matematiske og statistisk-sentrerte studiene. Kursene i dette feltet handler primært om opprettelse og analyse av økonomisk statistikk som samles, med det formål å skaffe seg en fordel i virksomheten eller å regulere økonomien. Det er søknader i mikro- og makroøkonomi, og arbeid kan bli funnet i hele bedriftens verden, fra de enkelte virksomheter til de politiske beslutningstakere selv.

De som er lidenskapelige om matematikk eller statistikk kan bruke økonometri som en inngangsport til forretningsverdenen, som vanligvis er et svært begrenset område. Studentene drar også nytte av en utvikling av kritiske tenkning og ledelsesevner.

Som alle masterprogrammer varierer kostnadene med skolen der du velger å studere. Studiestaten kan også gjøre en stor forskjell i undervisningen. Før du registrerer deg i et hvilket som helst program, bør du være sikker på å undersøke alternativene nøye for å finne ut hvilket som er best for din situasjon.

Det er mange forskjellige typer karriere du kan få med en mastergrad i økonometri, men de fleste faller inn i konsultasjon eller politisk opprettelse. Hvis du jobber for regjeringen for å lage retningslinjene, kan du bidra til å gjøre næringslivet et sikrere sted. På den annen side kan du komme til å hjelpe enkelte bedrifter til å trives i økonomien, enten med permanent stilling eller gjennom en konsultasjon.

Hvis du er interessert i økonomi og matematikk, bør du vurdere å skrive inn et økonometrisk program. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
San Diego State University
San Diego , USA

MA-programmet i økonomi gir studentene avansert opplæring i beslutningsteknikker og kvantitativ analyse ved å bygge på en kjerne av anvendte mikroøkonomiske og økonometriske k ... +

MA-programmet i økonomi gir studentene avansert opplæring i beslutningsteknikker og kvantitativ analyse ved å bygge på en kjerne av anvendte mikroøkonomiske og økonometriske klasser. Studentene lærer å bruke analysemetoder til forretnings- og politiske spørsmål, bruke avanserte økonometriske metoder og dataprogramvare. Et praksisprogram gir studentene verdifull arbeidserfaring. -
MA
Fulltid
2 år
Engelsk
sep. 2021
01 mars 2021
Campus
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre