MASTERSTUDIES

Master of Arts studier i Økonomistudier i Thessaloniki Hellas

MA grad er primært for studenter som ønsker å forbedre sine generelle matematikkdidaktikk eller undervise.

Økonomi og administrasjon er et hybridområde hvor fagfolk får opplæring i både makro- og mikroøkonomi. Analyse av historie, forståelse av økonomiske prinsipper, samt kunnskap om økonomi, offentlig politikk og forretningsøkonomiske emner gjør ekspertene i stand til å gi både kortsiktige og langsiktige anbefalinger.  

Hellas utviklet sin utdanning system med høyere utdanning på toppen. Over 40% av alle grekere lever i Athen og det er også der de beste mulighetene til å forfølge en høyere utdanning er. Grenser til Albania, Makedonia, Bulgaria og Tyrkia, Hellas er en turist perle med en av verdens 's fantastiske strender.

Byen Thessaloniki er den nest største i landet og hjem til mer enn 790 000 innbyggere. Det er en av Hellas 'mest essensielle kommersielle huber og spiller en betydelig rolle i den generelle økonomien. Det vert landets største universitet blant andre institusjoner.

Topp universiteter MA i Økonomistudier i Thessaloniki i Hellas

1 Resultater i Økonomistudier, Thessaloniki Filter

Ma i kunst, jus og økonomi

International Hellenic University (IHU)
MA
<
Fulltid
<
Deltid
<
14 måneder
Engelsk
Campus

MA i kunst, jus og økonomi tar sikte på å utforske og fremhever den funksjonelle gjensidige avhengigheten mellom kunst, jus og økonomi. Særlig vekt vil bli lagt på de juridisk ...

Les mer