MASTERSTUDIES

MAs i Økonomistudier i Romania

Mastergrader, vanligvis kjent som MA, er videreutdanning grader som varer minst ett år, og noen ganger to år, de blir undervist grader normalt krever litt selve forskningen. MA er det mest vanlige navnet på en mastergrad og er ofte brukt.

Økonomi og administrasjon er et program som fokuserer på både makro- og mikroøkonomi. Eksperter innen dette området er trent i å forstå hvordan både individuelle handlinger og utbredte trender påvirker økonomien. Mange spesialiserer seg i spesifikke fagområder, for eksempel offentlig politikk, forretningsøkonomi og forbrukeratferd.  

Rumensk universitet kvalifikasjoner høyt verdsatt og anerkjent i Europa og utenfor, laveste skolepenger og levende kostnader i Europa. Rumenerne har en gammel og rik historie, spesielt i hovedstaden Bucuresti med sine 2 millioner mennesker. Internasjonale studenter er villige til å studere i Romania kan gjelde enten til Utdannings-og forskningsdepartementet eller til den valgte rumensk universitet, for å motta Letter of Acceptance.

MA i Økonomistudier i Romania

2 Resultater i Økonomistudier, Romania Filter

Master i regnskap og organisasjoner

Babeș-Bolyai University - Faculty of Economics and Business Administration
MA
okt. 2020
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Programmets hovedoppgave er å stimulere studentenes lidenskap for forskning mens de tilbyr intensiv trening ment for å lette deres forfølgelse av en karriere i akademia eller ...

Les mer

Master of Arts i filosofi, politikk og økonomi (PPE)

University of Bucharest
MA
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Fakultet for filosofi, i samarbeid med Fakultetet for næringsliv og administrasjon, er glad for å kunngjøre lanseringen av sitt nye fellesorganiserte MA-program i filosofi, po ...

Les mer