MASTERSTUDIES

MAs i Økonomistudier i Totnes Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

En MA eller Master of Arts grad oppnås ved studenter etter å ha fullført en en-til to-års program studerer historie, engelsk eller andre kunstfag eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding av forskning og kurs.

Økonomi og administrasjon er et hybridområde hvor fagfolk får opplæring i både makro- og mikroøkonomi. Analyse av historie, forståelse av økonomiske prinsipper, samt kunnskap om økonomi, offentlig politikk og forretningsøkonomiske emner gjør ekspertene i stand til å gi både kortsiktige og langsiktige anbefalinger.  

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Topp universiteter Master of Arts i Økonomistudier i Totnes i Storbritannia

1 Resultater i Økonomistudier, Totnes Filter

Ma økonomi for overgangen

Schumacher College
MA
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Som svar på de dypere økonomiske og relaterte kriser, lanserte vi vår praktisk program i økonomi for Overgangs i forbindelse med New Economics Foundation, Transition Network o ...

Les mer