MASTERSTUDIES

MAs i Økonomistudier i Bayreuth Tyskland

En MA er en mastergrad tildeles studenter som har fullført et program studere humaniora eller kunstfag fag som historie, kommunikasjon, filosofi, teologi eller engelsk. En Master of Arts grad krever vanligvis kurs, forskning og skriftlige eksamener.

Økonomi og administrasjon er et spennende og unikt fagfelt som innebærer studier av både den større økonomien og individuell atferd innen denne økonomien. En fordypet kunnskap om økonomi kombinert med opplæring i forretningsøkonomi, finans og offentlig politikk gir mange karrieremuligheter innen både den offentlige og private sektoren.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

Beste skoler MA i Økonomistudier i Bayreuth i Tyskland

2 Resultater i Økonomistudier, Bayreuth Filter

MA i historie og økonomi

University of Bayreuth (Universität Bayreuth)
MA
<
Fulltid
<
4 semestre
Engelsk
Campus

Masterprogrammet Historie og økonomi tilbyr deg en tverrfaglig utdanning i historie og økonomi som for tiden er enestående i Tyskland. Denne unike kombinasjonen fører til en k ...

Les mer

MA i filosofi og økonomi

University of Bayreuth (Universität Bayreuth)
MA
<
Fulltid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Instituttene for filosofi og økonomi tilbyr et ledende og unikt masterprogram i filosofi og økonomi i Europa. P&E vil gi deg en streng utdanning innen kjerneområder innen ...

Les mer