MASTERSTUDIES

MAs i Økonomistudier i Los Angeles USA

En master 's grad er en akademisk grad gitt til personer som har gjennomgått studie som viser en beherskelse eller høy-order oversikt over et bestemt fagområde eller et område av faglig praksis.

Økonomi og administrasjon er et spennende og unikt fagfelt som innebærer studier av både den større økonomien og individuell atferd innen denne økonomien. En fordypet kunnskap om økonomi kombinert med opplæring i forretningsøkonomi, finans og offentlig politikk gir mange karrieremuligheter innen både den offentlige og private sektoren.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Foruten å være hjemmet til den legendariske Hollywood, Los Angeles er den nest største byen i USA og den største i delstaten California. Byen har arrangert OL-spill to ganger før, og er delt inn i 80 distrikter og nabolag. Byen er hjem til tre offentlige universiteter og en rekke andre institusjoner.

Topp Master of Arts i Økonomistudier i Los Angeles i USA

2 Resultater i Økonomistudier, Los Angeles Filter

Master of Arts grad i økonomi (ma)

California State University Los Angeles - College of Business and Economics
MA
<
Fulltid
Campus

Grad pensum består av en kjerne samt to alternativer: Global økonomi og finansiell økonomi.

Les mer

MA i økonomi

California State University at Fullerton,Steven G. Mihaylo College of Business and Economics
MA
<
Fulltid
<
Deltid
Campus

Avdelingen er en del av det velkjente handels- og økonomihagskolen på hovedcampus. Den har en fakultet på heltid på 30 som er aktive i undervisning og forskning, og som har et ...

Les mer