MASTERSTUDIES

Master of Arts studier i Økonomistudier i Tuscaloosa USA

En MA eller Master of Arts grad oppnås ved studenter etter å ha fullført en en-til to-års program studerer historie, engelsk eller andre kunstfag eller humanistiske fag. MA studier er oftest en blanding av forskning og kurs.

Fagfolk som har studert økonomi og administrasjon forstår både det større økonomiske bildet og mindre, individualiserte trender. Det er et tverrfaglig felt hvor spesialister blir opplært til å vurdere og analysere mange komponenter innen både offentlig og privat sektor og gi anbefalinger basert på nåværende og potensielle forhold.  

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Tuscaloosa Alabama er en av de største byene i delstaten. Byen er kjent for sine mange biblioteker og museer, samt scenekunst sentre. Byen er også hjem til noen av de beste post-videregående skoler i staten.

Topp universiteter MA i Økonomistudier i Tuscaloosa i USA

1 Resultater i Økonomistudier, Tuscaloosa Filter

Master of Arts i økonomi

Manderson Graduate School of Business The University of Alabama
MA
<
Fulltid
Campus

The Economics mastergradsprogram gir studentene den kunnskapen som kreves for opplæringsnivå eller mellomnivåstillinger som utfører økonomisk analyse og prognoser innen indust ...

Les mer