MASTERSTUDIES

Master of Arts studier i Økonomistudier i Polen

En master 's grad er en akademisk grad gitt til personer som har gjennomgått studie som viser en beherskelse eller høy-order oversikt over et bestemt fagområde eller et område av faglig praksis.

Det finnes evidens for økonomiske skrifter som kan dateres helt tilbake til den mesopotamiske æra. Utviklingen av den moderne økonomien er det i hovedsak to grupper som er ansvarlige for, fysiokratene og merkantilistene. Disse to gruppene bidro til å utvikle kapitalismen i Europa på 1500-tallet.

Som mange andre EU-land, tilbyr Polen billig eller gratis undervisning til EU studenter. Potensielle studenter bør søke direkte til deres valgte polsk institusjon. Universitetet i Warszawa, for eksempel kostnader mellom £ 1,300 og £ 2500 per år for sine engelskspråklige kurs.

MA i Økonomistudier i Polen

4 Resultater i Økonomistudier, Polen Filter

Ma i økonomi (Business School)

Polonia University
MA
okt. 2020
<
Fulltid
<
Deltid
Campus

MA programmer gir studentene kunnskap om bedriftsøkonomi og økonomi. Graden er tildelt på grunnlag av kjerne og spesialiserte kurs.

Les mer

Ma i økonomi og internasjonal forretningsutvikling

University of Lodz
MA
okt. 2020
<
Fulltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Målet med programmet er å utdanne åpent sinn spesialister som er i stand til å forstå, analysere og løse ulike sosio-økonomiske problemer i det store området av økonomi og job ...

Les mer

MA Economics (Spesialisering i International Business)

WSG: The University of Economy in Bydgoszcz
MA
okt. 2020
<
Fulltid
Campus

Studier på fordypnings nyutdannede kan også ta et areal på studier "Tourism" ønsker å få en kvalifisering innen internasjonal virksomhet.

Les mer

MA i økonomi - bærekraftig utvikling

Opole University
MA
okt. 2020
<
Fulltid
<
2 år
Campus

Dette MA-programmet er rettet mot å skape et samfunn av ansvarlige bedriftsledere som er klar over behovet for mer bærekraftige løsninger i sosioøkonomisk liv. Kandidatene vil ...

Les mer