MASTERSTUDIES

MAs i Økonomistudier i Totnes Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Programmer med tittelen "Master of Arts " tradisjonelt bestå av liberal arts fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er hovedfags-programmer som kan tas etter en fortjent grad i en lavere grad programmet (Bachelor). Masters of Arts programmer har tittelen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Studiet av økonomi er veldig verdifullt for dagens samfunn. Økonomiske prinsipper kan bli anvendt innen et bredt spekter av institusjoner, deriblant i helsevesenet, myndighetene, finans, næringsliv, politikk og til og med religion. Alle disse organene krever tid og kostnader, og kan dermed betraktes gjennom et økonomisk perspektiv.

Storbritannia, Storbritannia er mer enn 300 år gammel og består av fire konstituerende nasjoner: England, Skottland, Wales og Nord-Irland. Storbritannia har vært et senter for læring for de siste 1000 år, og besitter mange gamle og anerkjente universiteter. Utenlandske studenter utgjør en betydelig andel av studentene ved britiske universiteter.

Topp MA i Økonomistudier i Totnes i Storbritannia

1 Resultater i Økonomistudier, Totnes Filter

Ma økonomi for overgangen

Schumacher College
MA
<
Fulltid
<
Deltid
Engelsk
Campus

Som svar på de dypere økonomiske og relaterte kriser, lanserte vi vår praktisk program i økonomi for Overgangs i forbindelse med New Economics Foundation, Transition Network o ...

Les mer