MASTERSTUDIES

Master of Arts studier i Økonomistudier i Claremont USA

Programmer med tittelen "Master of Arts " tradisjonelt bestå av liberal arts fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er hovedfags-programmer som kan tas etter en fortjent grad i en lavere grad programmet (Bachelor). Masters of Arts programmer har tittelen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

De som studerer økonomi lærer først og fremst forskjellene mellom mikroøkonomi og makroøkonomi. Mikroøkonomi handler om bevegelser i individuelle markeder, som for eksempel husholdninger og bedrifter, og deres interaksjoner. Makroøkonomi, derimot, handler om å se på økonomien som en helhet.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

Claremont er verdenskjent for sine mange utdanningsinstitusjoner som gjør det til et flott sted for ambisiøse grad akademikere. Det er også kalt "The City of Trees og doktorgrad".

Beste skoler Master of Arts i Økonomistudier i Claremont i USA

2 Resultater i Økonomistudier, Claremont Filter

Master Of Arts I International Political Economy (MAIPE)

Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University
MA
<
Fulltid
<
Deltid
Campus

Nyutdannede vil bli opplært i den analytiske verktøy hyppigst i etterspørselen for å analysere trender og problemer i internasjonal politisk økonomi

Les mer

Master Of Arts I Politikk, økonomi, Og Business (MAPEB)

Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University
MA
<
Fulltid
<
Deltid
<
4 semestre
Campus

Et unikt tverrfaglig studium som gir en cutting-edge perspektiv på lokale og internasjonale bekymringer med særlig relevans for offentlig sektor og ideelle ledelse

Les mer