MASTERSTUDIES

Master of Arts studier i Økonomistudier i Tuscaloosa USA

Mastergrader er mer allsidig enn doktor kvalifikasjoner og har et bredt spekter av faglige og akademiske programmer. Ifølge US Department of Education, tre typer masterstudier eksisterer forskning, faglig og terminal. De mest populære mastergrad typer er Master of Arts (MA) og Master of Science (MS) i en blanding av fagområder.

Økonomi er en gren av samfunnsvitenskap som tar for seg distribusjon, forbruk og produksjon av varer og tjenester. Ordet økonomi er et derivat av to greske ord som betyr “hus” og “lov”, og emnet omhandler derfor også blant annet gode ledelsesstrategier.  

Utdanning i USA er i hovedsak gitt av offentlig sektor, med kontroll og finansiering kommer fra tre nivåer: statlige, lokale og føderale, i den rekkefølgen.De felles krav for å studere på et høyere utdanningsnivå i USA vil inkludere innleggelser essay (også kjent som angivelse av formål eller egenerklæring), karakterutskrift, anbefaling / referanse brev, språk tester

Tuscaloosa Alabama er en av de største byene i delstaten. Byen er kjent for sine mange biblioteker og museer, samt scenekunst sentre. Byen er også hjem til noen av de beste post-videregående skoler i staten.

Beste studieprogrammer Master of Arts i Økonomistudier i Tuscaloosa i USA

1 Resultater i Økonomistudier, Tuscaloosa Filter

Master of Arts i økonomi

Manderson Graduate School of Business The University of Alabama
MA
<
Fulltid
Campus

The Economics mastergradsprogram gir studentene den kunnskapen som kreves for opplæringsnivå eller mellomnivåstillinger som utfører økonomisk analyse og prognoser innen indust ...

Les mer