MA i Arkeologi i Israel

Finn MAs i Arkeologi i Israel

Arkeologi

Programmer med tittelen "Master of Arts " tradisjonelt bestå av liberal arts fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er hovedfags-programmer som kan tas etter en fortjent grad i en lavere grad programmet (Bachelor). Masters of Arts programmer har tittelen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Studiet av gjenstander og bygninger av tidligere sivilisasjoner å forstå deres kultur og historie er kjent som arkeologi. Elementer undersøkt kan inkludere religiøse relikvier, fysiske restene, kunstverk og verktøy. Studenter vanligvis velge et fokus som en tidsperiode, et geografisk område eller en type samfunn.

Israel, offisielt Staten Israel er et parlamentarisk demokrati i Midtøsten, på den sørøstlige kysten av Middelhavet. Israel 's finansielle sentrum er Tel Aviv, mens Jerusalem er landets ' s mest folkerike byen hvis okkuperte Øst-Jerusalem er inkludert.

MA i Arkeologi i Israel

Les mer

Masterstudiet i maritime sivilisasjoner

University of Haifa, International School
Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Israel Haifa

Programmet har som mål å gi grunnlag for studenter som er interessert i avansert kunnskap om det marine miljø og i menneskelig interaksjon med Middelhavet som teori og hands-on vitenskapelige erfaringer møtes. [+]

Den internasjonale MA-programmet i Maritime Civilizations som tilbys av Institutt for Maritime Civilizations ved Universitetet i Haifa gir studentene en enestående mulighet til å utforske historien, arkeologi og stoff av maritime samfunn, så vel som det naturlige miljø der de utviklet og finnes i dag . Spesiell vekt vil bli lagt på havner, skip og sjøfart som en del av den maritime arv av Middelhavet. Videre kaster programmet lys over de økologiske og geomorfologiske dynamikk i det østlige Middelhavet og deres innflytelse på samspillet mellom mennesket og havet i eldre og nyere tid.

Academic Program

Går over tre semestre i engelsk, gir det faglige programmet en unik mulighet for en tverrfaglig studie av kyst- og undervanns arkeologi, marin biologi og økologi, maritim historie, maritim geologi og geomorfologi. Læreplanen gir avansert kunnskap og forskning opplæring til studenter som er interessert i å utforske menneskelig samhandling med havet. Studiene er utført i et dynamisk læringsmiljø der teori er kombinert med hands-on vitenskapelige erfaringer i felten og i laboratoriet.... [-]


MA in Archaeology and History of the Land of the Bible

Tel Aviv University - International Office
Campus Heltidsstudier 2 - 4 semestre October 2018 Israel Tel Aviv-Yafo

[+]

Andreårsspor

Et gebyr på 8 500 USD, betales til TAU International. Inneholder to seminarkurs, to språkkurs (en moderne og en gammel), forutsetningskurs (om nødvendig), personlig oppgave veiledning fra medlemmer av arkeologi avdelingen, medisinsk forsikring, studentforening medlemskap, bibliotekstilgang og studiekostnader til universitetet.

I tillegg til en rekke opplæringshjelpsmuligheter tilbyr Det internasjonale programmet i antikke Israelstudier: arkeologi og historie i Bibelenes land også:

Et 5.000 USD studiebidrag stipend, basert på faglig ekspertise Et fullt utdanning stipend, for studenter fra Kina [-]

Masterstudiet i forhistorisk arkeologi

University of Haifa, International School
Campus Heltidsstudier 1 år October 2018 Israel Haifa

Programmet fokuserer på forhistorie og paleoenvironment av Mount Carmel. Den er basert på pågående, aktiv forskning utført i felten og i laboratorier. [+]

Den internasjonale MA Program i forhistorisk arkeologi har som mål å gi studentene en mulighet til å studere og ta del i pågående forskning av den imponerende forhistorisk arkeologi Mount Carmel. Universitetet i Haifa, som ligger på toppen av Carmel-serien, gir den perfekte setting for dette fagfeltet.

Programmet vil bli gjennomført i et av verdens mest dynamiske sentre for forhistorisk forskning. Både en UNESCO World Heritage Site og et biosfærereservat, avslører Mount Carmel en nesten 500.000 år lang sekvens av menneskelig evolusjon eksponert i huler, hellere og friluft steder langs fjelldalene og den nærliggende kyststripe. I motsetning til noen annen region i verden, bevarer Mount Carmel bevis for både moderne mennesker og neandertaler populasjoner, på steder ikke mer enn 100 meter fra hverandre.... [-]