Filter
Master of Arts (MA)
Armenia Yerevan Yerevan Studietype: Alle Pacing: Alle

Beste studieprogrammer Master of Arts studier i Yerevan i Armenia 2019

En Master of Arts eller MA er en høyere grad typisk opptjent etter et studium av kunst, humaniora, samfunnsvitenskap eller andre, lignende konsentrasjoner. Disse programmene har en tendens til å vare ett til to år.

Dette landet de siste 1600 årene har vært vurdert høyt når det gjelder leseferdighet nivå. Dette er på grunn av overlegenhet av utdanning at innbyggerne får. De tilbyr kvalitetsutdanning i universitetsutdanning som utvikling som forbedrer kreativitet blant elevene.

MAs i Yerevan i Armenia

Les mer Minimér

treff

American University of Armenia

Programmet er forpliktet til bærekraftig utvikling i faglig dyktighet og stipend, fri forskning, ledelse, integritet og service til samfunnet. Mer spesifikt, Department b ... [+]

Formålsparagraf

Programmet er forpliktet til bærekraftig utvikling i faglig dyktighet og stipend, fri forskning, ledelse, integritet og service til samfunnet. Mer spesifikt, Institutt bestreber seg på å: 1) møte de voksende pedagogiske behovene til engelskspråklige lærere ved å tilby både et sertifikat og en Masters 'i Undervisning engelsk som fremmedspråk (TEFL), 2) ta opp de faglige behovene til potensielle studenter forbereder seg til diplomstudium ved AUA ved å gi opplæring i engelsk for generelle formål Program, og 3) fremme forskning for den faglige utviklingen av lærere og studenter.

Den toårige AUA Master of Arts i Undervisning engelsk som fremmedspråk (MA TEFL) Program er en profesjonell grad som mål å forberede lærere i engelsk som fremmedspråk for skoler og høyskoler. Nyutdannede vanligvis jobber i skoler og universiteter som instruktører, læreplan designere og språkferdigheter evaluatorer. Programmet tilbyr også en utdannet sertifikat: Undervise engelsk som fremmedspråk (C-TEFL). Læreplanene for disse programmene nøye følge de krav og standarder for lignende kurs og grad tilbud ved institusjoner i USA og internasjonale beste praksis.... [-]

Armenia Yerevan
September 2019
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk