MASTERSTUDIES

2 MAs i Bedriftsfinans 2020/2021

En MA, eller Master of arts, vanligvis tar mellom ett og to år for studenter for få, og gir dem med bevis på at de har mestret den kompetansen som trengs for å arbeide i deres spesielle interessefelt. Dette kan brukes til å forfølge enda høyere utdannelse eller forbedre en eksisterende posisjon.

Hva er en MA i Business Finance? Dette grad gir bevis for at en student har fått en grundig forståelse av ferdigheter som håndterer grunnleggende økonomiske begreper, bygge tekniske og analytiske evner, og effektiv kommunikasjon, blant annet er nødvendig for å fungere innenfor dette feltet. Disse kan læres gjennom kurs som regnskap, økonomistyring, økonomi, markedsføring og mange andre som finpusse ferdighetene som trengs for å møte hverdagens utfordringer på jobben.

Ferdigheter som problemløsning, kritisk tenkning og rikdom maksimering kan hjelpe elevene i deres daglige liv, så vel som på arbeidsplassen.Dette kan gjøre administrere personlige økonomi og overfor andre utfordringer mye enklere i det lange løp og ta bort vanligste kildene til stress.

Kostnaden for å få en mastergrad i Business Finance er vanskelig å fastslå, som det pleier å variere avhengig av hvilken institusjon som en student velger å delta og landet det er i. Det kan også endre basert på om deltakeren er å ta et nettbasert kurs eller deltar i person.

Interessen for økonomi og næringslivet har økt de siste tiårene, noe som betyr at det kan være flere ledige jobber i dette feltet enn noensinne. Noen av de mulige yrker studenter som har fullført programmet kan være i stand til å delta inkludere regnskapsfører, revisor, budsjett analytiker, kostnaden estimator, finansanalytiker, human resource manager og mye mer. Disse kan alle være sikre, godt betalte jobber som vil se kandidatene langt inn i fremtiden.

Online kurs kan gi de som ønsker å delta i klassene internasjonalt eller studenter uten enkel tilgang til en institusjon med en måte å forfølge sin utdanning. Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

2 Resultater i Bedriftsfinans Filter

MA i innovasjon innen forretningsfinansiering

Falmouth University
MA
sep. 2020
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Campus

Akselerer karrieren din ved å fokusere på kreativitet, ledelse og innovasjon. Levert med Leasing Foundation og rettet mot de som allerede jobber i sektoren, og inneholder virk ...

Les mer

MA (Hons) i regnskap og forretningsøkonomi

Heriot-Watt University Dubai
MA
sep. 2020
<
Fulltid
<
3 år
Engelsk
Campus

Vårt regnskaps- og forretningsøkonomiprogram er en spesialistgrad, spesielt egnet for de som søker inngang i regnskapsfaget, finansielle tjenester eller økonomistyring. Verdie ...

Les mer