MA i Leuven i Belgia

Topp universiteter MAs i Leuven i Belgia 2017

Master

Mastergrader, vanligvis kjent som MA, er videreutdanning grader som varer minst ett år, og noen ganger to år, de blir undervist grader normalt krever litt selve forskningen. MA er det mest vanlige navnet på en mastergrad og er ofte brukt.

Belgia er kjent som hjertet av Europa og et knutepunkt for internasjonal nettverksbygging. Som internasjonale studenter i Belgia du være omgitt av et flerkulturelt samfunn.

Flere studerer muligheter er tilgjengelige i denne byen. En av de eldste universitetene i regionen, katolske universitetet, samt høyere institutt for filosofi funnet i Leuven.

MAs i Leuven i Belgia

Les mer

Master I Europeiske Studier: Transnasjonale Og Globale Perspektiver (Leuven)

KU Leuven - University of Leuven
Campus 60 - 66 timer September 2017 Belgia Leuven

Det tverrfaglige program Master of Arts i europeiske studier: Transnasjonale og Global Perspectives (MAES) introduserer studentene til studiet av Europa som et kontinent av sterke interaksjoner på tvers av landegrenser og med konstant utveksling med omverdenen. [+]

Topp universiteter Master of Arts studier i Leuven i Belgia. Det tverrfaglige program Master of Arts i europeiske studier: Transnasjonale og Global Perspectives (MAES) introduserer studentene til studiet av Europa som et kontinent av sterke interaksjoner på tvers av landegrenser og med konstant utveksling med omverdenen. Hva er Master of European Studies: Transnasjonale og Global Perspectives handler om? Dette tverrfaglig program engasjerer studenter til å studere Europa både som et nasjonalt samfunn og som skuespiller i en globalisert verden. Programmet gir innsikt og kunnskap om naturen og funksjonen til Europa både i den moderne verden og i et historisk perspektiv. Interaksjon med ansatte fra ulike disipliner og fakulteter (Samfunnsvitenskap, kunst, jus, økonomi og teologi) eksponerer studenter til et bredt spekter av teoretiske tilnærminger og gir dem mulighet til å skaffe seg de nødvendige metodiske ferdigheter. Programmet legger stor vekt på behovet for å engasjere seg i en kritisk debatt om de utfordringene som Europa med hensyn til sine interne, diversifiserte identiteter og erne samhandling med andre aktører i verden. Program Programmet består av fire tverrfaglige moduler. Du velger fire kurs fra en bestemt modul. Modul 1: europeisk historie, fokuserer Mangfold og kultur på hvordan transnasjonale bevegelser og institusjoner fungerer i et kontinent preget av dype historiske forskjeller. Modul 2: EUs eksterne relasjoner analyserer eksterne retningslinjer og relasjoner i EU innenfor rammen av globalisering og nye former for global styring. Modul 3: Globalising Europa undersøker ulike dimensjoner ved globaliseringen og deres relevans for moderne europeisk samfunn, politikk og kultur. Modul 4:... [-]