Master of Arts i Biovitenskap i Europa

Topp universiteter Master of Arts studier i Biovitenskap i Europa 2019

Biovitenskap

En master 's grad er en akademisk grad gitt til personer som har gjennomgått studie som viser en beherskelse eller høy-order oversikt over et bestemt fagområde eller et område av faglig praksis.

Studier i biologi og livsvitenskap forbereder ofte studenter på en karriere innen helsevesenet. Iblant kombinerer studieprogrammer kurs i menneskebiologi med kurs i fysikk, kjemi eller geologi for å gi studenter en bedre forståelse av hvordan levende organismer fungerer sammen.

Det er mer enn fire tusen høyere utdanningsinstitusjoner i Europa, fra ledende forskningsinstitusjoner til små, undervisning-fokusert universiteter. Europa selv er ikke så mye annerledes enn andre kontinenter, nå fra polarsirkelen til kysten av Afrika.

Master of Arts i Biovitenskap i Europa

Les mer

Ma equine business management

Hartpury College, University of West England
Campus Heltidsstudier Deltid 1 år August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Gloucester + 1 fler

Gjennom en kombinasjon av kjerne rene forretningsmoduler utviklet av det velrenomerte Bristol Business School og equine virksomhet spesifikke moduler, disse programmene [+]

MA / PgCert / PgDip Equine Business Management

Gjennom en kombinasjon av kjerne rene forretnings moduler utviklet av det velrenomerte Bristol Business School og equine virksomhet spesifikke moduler, har disse programmene er utformet for å utvikle din forståelse av hestens bransjen. MA vil også hjelpe deg med å identifisere karrieremuligheter tilgjengelig innen bransjen fra et bedriftsøkonomisk perspektiv.

Gjennom programmet vi diskutere rollen equestrianism som en sport, analysere strukturen av hest bransjer, både nasjonalt og internasjonalt, og diskutere aktuelle problemstillinger knyttet til den strategiske utviklingen av hestens bransjen.

Som en høyere student av Equine Business Management, vil du bli tildelt en personlig faglig veileder som er der for å gi deg råd og støtte i løpet av tiden på Hartpury. Støtte til høyere studier ferdigheter er også tilgjengelig i løpet av induksjonsperioden.... [-]