Master of Arts i Biovitenskap i Europa

Topp universiteter Master of Arts studier i Biovitenskap i Europa 2018/2019

Biovitenskap

Programmer med tittelen "Master of Arts " tradisjonelt bestå av liberal arts fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er hovedfags-programmer som kan tas etter en fortjent grad i en lavere grad programmet (Bachelor). Masters of Arts programmer har tittelen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Studenter som studerer biologi og livsvitenskap lærer om ulike karakteristikker ved naturvitenskapen. Avhengig av fokusområde kan studentene studere menneskekroppen, planter eller dyr for å hjelpe til med å løse diverse problemer i verden.

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

Master of Arts i Biovitenskap i Europa

Les mer

Ma equine business management

Hartpury College, University of West England
Campus Heltidsstudier Deltid 1 år August 2019 Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Gloucester + 1 fler

Gjennom en kombinasjon av kjerne rene forretningsmoduler utviklet av det velrenomerte Bristol Business School og equine virksomhet spesifikke moduler, disse programmene [+]

MA / PgCert / PgDip Equine Business Management

Gjennom en kombinasjon av kjerne rene forretnings moduler utviklet av det velrenomerte Bristol Business School og equine virksomhet spesifikke moduler, har disse programmene er utformet for å utvikle din forståelse av hestens bransjen. MA vil også hjelpe deg med å identifisere karrieremuligheter tilgjengelig innen bransjen fra et bedriftsøkonomisk perspektiv.

Gjennom programmet vi diskutere rollen equestrianism som en sport, analysere strukturen av hest bransjer, både nasjonalt og internasjonalt, og diskutere aktuelle problemstillinger knyttet til den strategiske utviklingen av hestens bransjen.

Som en høyere student av Equine Business Management, vil du bli tildelt en personlig faglig veileder som er der for å gi deg råd og støtte i løpet av tiden på Hartpury. Støtte til høyere studier ferdigheter er også tilgjengelig i løpet av induksjonsperioden.... [-]