MA i Prince George i Canada

Topp universiteter MAs i Prince George i Canada 2018

Master

Programmer med tittelen "Master of Arts " tradisjonelt bestå av liberal arts fag som filosofi, historie eller litteratur. Masters of Arts er hovedfags-programmer som kan tas etter en fortjent grad i en lavere grad programmet (Bachelor). Masters of Arts programmer har tittelen "MA ", "Master of Arts " eller "MA ".

Canada er en nordamerikansk land bestående av ti provinser og tre territorier. Ligger i den nordlige delen av kontinentet, og strekker seg fra Atlanterhavet til Stillehavet og nordover inn i Polhavet.

Prince George er et stort område, men det er mange utdanningsinstitusjoner som tilbyr profesjonelle kurs over hele regionen og dermed betjener befolkningen faglig som kreves av landet 's standarder. Den har noen unike læring sentre som Aerospace Flight School pluss andre universiteter og høyskoler.

Master of Arts studier i Prince George i Canada

Les mer

Ma I Utviklingsøkonomi

University of Northern British Columbia School of Business
Campus Heltidsstudier September 2018 Canada Prince George

Økonomisk utvikling er fortsatt et kritisk problem for mer enn tre fjerdedeler av verdens befolkning som bor i land som er klassifisert som "lav inntekt" eller "mellominntekt". [+]

MA i utviklingsøkonomi

Økonomisk utvikling er fortsatt et kritisk problem for mer enn tre fjerdedeler av verdens befolkning som bor i land som er klassifisert som "lav inntekt" eller "mellomstore inntekter." Årsakene og konsekvensene av økonomisk utvikling forblir omtvistede saker. Denne graden vurderer de forandrede globale, regionale og nasjonale sammenhenger for økonomisk utvikling; De politiske leksjonene som kan læres av komparative studier; Og verktøyene som kreves for å gjøre det mulig for utviklingsøkonomene å bidra til utviklingsprosessen. De enorme forandringene som foregår i dag i landene i Sør gir fokus på graden. Studentene utfordres til å analysere emner som årsakene til fremveksten av nye økonomiske kraftverk i Sør som Kina og India, samt de varige problemene med fattigdom og ulikhet. Programmet inneholder kjernefag i Globalisering og Utvikling, Makroøkonomisk Politikk for Utvikling, Anvendt Økonometri og Fattigdom, Ulikhet og Utvikling. The Economics Department har også spesiell kompetanse innen miljøøkonomi og helseøkonomi og tilbyr valgfag på disse områdene. Studentene er også pålagt å fullføre en MA-avhandling eller et MA-prosjekt som lar elevene bruke verktøyene for økonomisk analyse til et utviklingsspørsmål. Økonomisk utvikling kan ikke studeres isolert fra andre dimensjoner av utvikling. En forståelse av fattigdom krever for eksempel ikke bare økonomisk analyse, men også forståelse av innsiktene fra andre samfunns- og helsevitenskap. Opplæringen av en utviklingsøkonom må derfor utsette studentene for tverrfaglige tilnærminger til utvikling. Ved å dekke teori, politikk og anvendt analyse, samt integrere innsikt fra andre fagområder, gir MA-programmet godt studenter til å jobbe som økonomer i statlige og internasjonale organer,... [-]