$close

Filtre

Se resultater

MAs i Catering og ledelse 2023

Hvis du har tjent din lavere grad, kan det være lurt å gå på for å tjene en mastergrad. For å gjøre dette, vil du begi seg inn på en mer omfattende en-til to-årig studium, som du finner tilgjengelig på mange universiteter over hele verden. En mastergrad kan være et utmerket tillegg til din CV, fordi det tjener som bevis for dine faglige kvalifikasjoner. Du lurer kanskje på, hva er en… Les mer

Hvis du har tjent din lavere grad, kan det være lurt å gå på for å tjene en mastergrad. For å gjøre dette, vil du begi seg inn på en mer omfattende en-til to-årig studium, som du finner tilgjengelig på mange universiteter over hele verden. En mastergrad kan være et utmerket tillegg til din CV, fordi det tjener som bevis for dine faglige kvalifikasjoner.

Du lurer kanskje på, hva er en MA i Food Service Management? I dette programmet, kan du forvente å dekke en rekke fag, for eksempel drift, revenue management, menyplanlegging, kundeservice og opplæring av ansatte, blant andre. Du kan utvikle kunnskap og ferdigheter til å dekke alle aspekter av mat service management. For eksempel kan du lære å anslå priser, administrere kundeflyten og sette sammen en food service forretningsmodell.

Som en del av studiene, kan du lære gode kommunikasjonsevner og verdien av teamarbeid, som begge vil trolig være av stor verdi for deg gjennom hele livet.I tillegg kan din mastergrad gjøre deg i stand til å ta neste skritt i din valgte yrket, noe som igjen kan hjelpe deg å nå dine lønns mål.

Like stillinger knyttet til mat service management er tilgjengelig globalt, så er universitetene som tilbyr en MA i denne typen karriere. Kostnadene varierer fra skole til skole, men du kan lære om avgifter ved å gjøre noen undersøkelser på nettet.

Din grad kan hjelpe deg å finne en god posisjon i mat service management eller gå til neste nivå hvis du allerede har begynt karrieren. Fordelene du kan nyte inkludere større tillit i å håndtere kundeopplevelse, bedre styring av fasene av en restaurant livssyklus og nye markedsføringsstrategier du kan sette til å arbeide i foodservice drift.

Online kurs er lett tilgjengelig, og studenter ofte elsker den fleksibiliteten som tilbys av denne typen læringsmiljø.Søk etter programmet nedenfor og kontakt direkte opptak kontoret til skolen du ønsker ved å fylle i ledelsen form.

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
University of Southern California Leonard Davis School of Gerontology
Los Angeles, USA

Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics vil forberede studentene til å kommunisere prinsipper og praksis for livslang ernæring relatert til helse og lang leveti ... +

Master of Arts in Foodservice Management and Dietetics vil forberede studentene til å kommunisere prinsipper og praksis for livslang ernæring relatert til helse og lang levetid, samt evaluere prinsipper og praksis knyttet til velvære. På slutten av dette programmet vil kandidater kunne implementere beste praksis innen personalforvaltning relatert til matserveringssystemer og sitte for det nasjonale sertifiseringsnemnda for diettledere (CBDM) Credentialing Exam. -
MA
Fulltid
Deltid
32 timer
Engelsk
jan. 2023
Campus
Nettstudier